5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

3 sfaturi simple, despre cum să controlați bona Dumneavoastră

3 sfaturi simple, despre cum să controlați bona Dumneavoastră

Am scris despre asta deja. Camerele de spionaj au nenumărate posibilități de utilizare. Și printre cele mai importante este descoperirea unei bone care nu se comportă adecvat. Au fost nenumărate cazuri în care bona a furat sau a abuzat fizic de copii.

Dacă nu doriți să se întâmple acest lucru, vă recomandăm să vă comandați o cameră de supraveghere. Acest ajutor ieftin și oportun (astâzi se găsește sub formă de pix, chei sau, ba chiar și într-un cablu separat) vă poate ajuta să evitați probleme grave. Și în ceea ce privește prețurile foarte mici, este vorba despre o investiție inteligentă pentru siguranța familiei dumneavoastre.

Aveți sub control tot ce se întâmplă în casa dumneavoastră

Casa mea, fortăreața mea. Această regulă ar trebuii să fie aplicată mereu. În special, asupra multor factori importanți, cum ar fi oamenii pe care îi lăsați cu familia dumneavoastră acasă.

Câteodată ne surprind foarte mult și oamenii pe care îi cunoaștem bine. Și atunci la ce ne putem aștepta de la un străin? Nu putem să ne bazăm mereu pe bunică sau pe o rudă ca să supravegheze copilul, astfel bona este singura opțiune pentru noi.

Cum să aveți o siguranță cât mai mare că bona se comportă corespunzător? 

3 moduri de a găsi bona potrivită 

  1.  Dacă este vorba despre un om străin, cel mai bine ar fi să alegeți din agențiile speciale cu bone care au referințe bune.
  2. Discutați cu bona despre copilul dumneavoastră la interviul personal. Observați cum se comportă bona în prezența dumneavoastră și verificați experiența ei. 
  3. Plasați camerele de monitorizare în locul (locurile) potrivit(e).

Cum arată camera de spionaj?  

Poate arăta ca această alarmă obișnuită. Scopul camerelor ascunse asigură faptul că omul străin nu le va observa.

Întrucât camerele sunt des ascunse în obiecte obișnuite (alarmă, radio...), au și mecanisme inteligente pentru economisirea energiei. Majoritatea funcționează în modul de economisire și încep să facă poze la detectarea mișcării.

Camerele stochează optim înregistrările pe suporturile de memorie introduse (carduri SD), sau eventual trimit direct în locul selectat. Un exemplu este camera ascunsă Wi-fi, care se încarcă încontinuu.

Printre alte produse potrivite se află de exemplu Stația meteo cu camera PV-TM10, care rezistă din propria baterie mai mult de 5 zile. În cazul în care, în spațiul pe care vreți să îl monitorizați, se află calculatorul sau notebook-ul, puteți introduce în portul USB mini camera Esonic CAM-U7, care arată ca un flash disc și poate monitoriza tot ce se întâmplă în casa dumneavoastră în timp ce sunteți absent.

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
95 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
118 evaluare