5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

5 sfaturi simple despre cum să păcăliți hoții

5 sfaturi simple despre cum să păcăliți hoții

Cumpărăturile de Crăciun au trecut deja. Mulți dintre noi și-au comandat produse din e-shop, și unii au avut ghinionul ca produsele să fie livrate de un curier nerăbdător și nerespectuos. Atunci, în cel mai bun caz coletul a fost deteriorat, sau în cazul mai rău, curierul le-a lăsat în fața ușii, de unde le-a furat cineva. Cum să vă asigurați că coletele dumneavoastre au ajuns cu bine? Citiți câteva dintre sfaturile de bază.

 

1. Utilizați toate instrumentele pe care le oferă e-shopul / transportatorul

Au trecut vremurile în care singura variantă de livrare a fost prin curierul nesimțit al Poștei Cehe care arunca coletele în depozit. Astâzi există mai mulți transportatori privați pentru care feed-back-ul bun al clienților este esențial și pentru care posibilele reclamații reprezintă un coșmar deoarece riscă ca e-shopurile să încheie colaborarea cu ei. Recomandăm ca fiind o necesitate, la coletele mai valoroase, să solicitați o ambalare mai atentă imediat de la e-shop și aviz de însoțire a mărfii (colet valoros). Dacă împachetarea este asigurată de societatea transportatoare, atunci solicitați bineînțeles (dar e-shopul ar trebuii să anunțe că va rezolva acest lucru pentru dumneavoastră). Printre funcțiile tipice de azi (până la urmă și de la Poșta Cehă) se află urmărirea coletelor. Printre servicii mai avansate, se află de exemplu, posibilitatea de a contacta direct depozitul, unde se află coletul dumneavoastră. Aceste servicii sunt oferite de societăți de transport private care doresc să ofere clienților servicii peste standardul obișnuit.

 

2.Apelați la vecini

Trebuie să ajungă coletul chiar în perioada în care știți deja că nu veți fi acasa? Vorbiți înainte cu vecinii, dacă nu îl pot prelua de la transportator. Și dacă coletul se află deja în fața ușii dumneavoastre, sunați repede să îl ascundă. Credeți-ne,  e mai bine să chemați vecinul la o cafea, decât să aveți electronicele stricate :-). Vecinii vă pot ajuta să transportați colete de dimensiuni mai mari, mobilierul care în mod obișnuit s-ar putea deteriora.

 

3. Fiți precaut și supravegheați împrejurimile

Vi s-a întâmplat vreodată ca curierul nerăbdător al companiei de transport să lase coletul în fața ușii? Sau vecinilor voștrii? Dacă acest lucru vi se întâmplă tot mai des, fie accidental, fie din cauza faptului că locuiți într-un cartier ”mai bun”, și spuneți asta direct transportatorilor, aveți grijă. Imobilele fără pază, unde oamenii sunt de încredere, sunt o țintă populară a hoților. Este suficientă o clipă de neatenție și coletul scump nu mai este. Dacă observați o mașină străină care ”explorează” în mod surprinzător cartierul dumneavoastră, ar fi bine să țineți cont că poate fi vorba despre niște oaspeți neinvitați. Bineînțeles, poate fi vorba și despre un șofer care s-a pierdut, dar e mai bine să nu riscați. 

 

4. Utilizați tehnica

Bineînțeles poate să vă ajute și tehnica noastră. Când vine vorba despre asigurarea casei, o să vă ajute cel mai bine camerele de exterior, care pot avea detecția de mișcare și observă persoanele care vin înaintea dumneavoastră - inclusiv pe curier. Camerele de securitate reprezintă produsele dintr-o clasă înaltă, găsim camere fără cablu, camere Wifi și vizor pentru ușă. Ultimele produse menționate o să vă ajute în cazul în care locuiți în apartament și nu puteți utiliza camera de securitate. Vizorul de ușă poate face o poză sau un video scurt la apăsarea clopoțelului, dar poate avea și funcții mai avansate, de exemplu înregistrează automat la detectarea mișcării în fața ușii.

5. Utilizați localizatorul GPS 

Trimiteți dumneavoastră coletul sau aveți altă posibilitate de a împacheta în ea ceva în plus ? Dacă este vorba despre ceva de valoare sau important, asigurați-vă că folosiți localizatorul GPS. Despre ce este vorba? De regulă, este vorba despre un mic ajutor, care se atașează de obiect (sau se pune în colet) și trimite neîntrerupt informații despre locație. Are o serie de funcții, inclusiv rezistență îndelungată a bateriei, de exemplu trimiterea unor notificări automate în cazul în care părăsește zona selectată, etc. 

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
125 evaluare