5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Ceas GPS pentru copii Secutek SWX-GW400E

více barevných provedení
-33 %
Ceas GPS pentru copii Secutek SWX-GW400E

Ceas elegant pentru copii cu localizator GPS și o serie de funcții practice care permit comunicarea bidirecțională și urmărirea online printr-o aplicație mobilă.    mai multe

Selectează o variantă preț în Lei incl. TVA
   
Timpul de expediere: în 24 de ore
Pentru a introduce mărfuri în coș, trebuie să alegi mai întâi ce variantă te interesează.
Producător: Secutek Secutek
Codul produsului: GPS73-H

Specialist în domeniu peste 10 ani

 Cel mai mare sortiment de tehnologii de spionaj

 Dezvoltare proprie și producție personalizată

/ceas-gps-pentru-copii-secutek-swx-gw400e-e124203.htm
Descriere

Ceas GPS pentru copii Secutek SWX-GW400E

Ceasul GPS pentru copii GW400E este o alegere excelentă pentru toți părinții care doresc să-și conducă descendenții către independență, dar nu sunt încă la vârsta când ar fi rezonabil să le cumpărați un telefon mobil scump și mare. Ceasul este conceput în primul rând pentru securizarea copiilor preșcolari sau a copiilor din prima etapă a școlilor primare. Datorită acestui ceas GPS, veți obține o imagine de ansamblu perfectă a faptului dacă copilul dumneavoastră a sosit în siguranță la școală sau la cerc.

Acest ceas permite în mod clasic copilului dumneavoastră să monitorizeze ora curentă, dar în plus, acestea au o serie de alte funcții practice, cum ar fi urmărirea mișcării și istoricul acesteia sau posibilitatea comunicării în două sensuri. Ceasul GPS pentru copii GW400E se remarcă prin designul său sportiv elegant și ecranul tactil modern. Datorită acestui fapt, nu trebuie să vă faceți griji că copilului dumneavoastră îi va fi rușine să le folosească.

Proprietati cheie:

 • ceas confortabil cu curea din silicon
 • design impermeabil (IP67) - rezistent la umezeală obișnuită, ploaie etc. (nu este impermeabil!)
 • ecran tactil de 1,22 ”
 • până la 100 de ore la o singură încărcare (modul stand-by)
 • telecomandă și monitorizare prin intermediul aplicației mobile „SeTracker2” (pentru Android și iOS)
 • urmărirea GPS a locației curente în timp real
 • locație cu o precizie de 10 metri
 • urmărirea istoriei mișcărilor pe hartă cu până la 3 luni în urmă
 • funcția de GEO fense
 • agendă telefonică și apelare
 • buton SOS pentru apeluri de urgență
 • posibilitatea de a trimite mesaje vocale ceasului (15 secunde)
 • posibilitatea comunicării bidirecționale (apel clasic)
 • posibilitatea de a seta modul „nu deranja” (de exemplu, dacă copilul este la școală)
 • pedometru și funcții de monitorizare a somnului copilului
 • imposibilitatea opririi ceasului de către un copil sau o altă persoană (de exemplu, în caz de furt)
 • suport pentru cartela micro SIM
 • frecvența GSM, GPRS: 850/900/1800/1900
 • capacitate baterie 420mAh
 • potrivit pentru circumferința încheieturii mâinii în intervalul de 10,5 - 17 cm (prima - ultima gaură)
 • dimensiunile afișajului ceasului: 47 x 40 x 15,3 mm Ceasul GPS pentru copii GW400E puteți pune în funcțiune prin simpla introducere a unei cartele SIM cu tarif de date activ. Dacă nu sunteți sigur, vă recomandăm să comandați la noi serviciul „Instalare localizator GPS”, care include, de asemenea, o cartelă SIM cu un credit.

 Control prin aplicatia mobila

Pentru a conecta ceasul la telefon, trebuie să instalați aplicația mobilă „SeTracker2”, care poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play (Android) sau din App Store (iOS). Apoi puteți face toate setările și puteți urmări locația GPS a dispozitivului. Urmărirea utilizând o aplicație mobilă este simplă și eficientă. Aplicația vă permite să vizualizați poziția actuală și istoricul mișcărilor în perioada selectată. În plus, puteți verifica istoricul locațiilor cu până la 3 luni în urmă.

 Buton SOS de urgenta

În caz de urgență, există un buton SOS pe ceas, care este utilizat pentru comunicarea cu „numerele de urgență”, care a fost preconfigurat prin intermediul aplicației mobile. Când este apăsat, dispozitivul formează automat primul număr de telefon presetat; dacă nimeni nu răspunde la apel, ceasul formează alte numere presetate. Puteți salva până la 10 numere de telefon pe dispozitiv folosind aplicația mobilă. Dacă copilul trimite un apel SOS, dar destinatarul nu răspunde la apel, dispozitivul îi trimite un SMS cu locația.

Comunicare bilaterală

Ceasul GPS poate fi folosit ca telefon mobil, sunați copilul ori de câte ori aveți nevoie de el și vă va putea răspunde direct prin ceas. Puteți folosi chiar aplicația pentru a determina ce numere de telefon poate contacta copilul dumneavoastră. Ceasul vă permite, de asemenea, să înregistrați un mesaj vocal scurt (maxim 15 secunde) și să-l trimiteți la aplicația mobilă.

 Definiti limitele de miscare 

În aplicația mobilă veți putea seta funcția de GEO fense și puteți crea o barieră virtuală pentru copiii dvs. După introducerea latitudinii și longitudinii, setați zona de pe hartă în care dispozitivul se poate deplasa. De exemplu, puteți limita distanța copilului dvs. la 100 de metri de locul de reședință și, dacă depășesc această distanță, veți fi notificat printr-o notificare push în aplicația mobilă. De asemenea, puteți apela imediat ceasul bebelușului pentru a vă asigura că este bine.

Vă rugăm să rețineți că funcția de GEO fense funcționează cu un semnal GPS și pentru o funcționare corectă, ceasul trebuie să fie întotdeauna într-o zonă deschisă cu vedere la cer (nu într-o casă, pasaj etc.) și actualizarea poziției ceasului la o frecventă  comuna (la fiecare minut),care are ca rezultat o descărcare mai rapidă a bateriei.

Rezistență și baterii

În corpul ceasului găsim o baterie încorporată cu o capacitate de 420mAh, a cărei rezistență în modul de economisire a energiei ajunge până la 100 de ore (rezistența se scurtează în funcție de sarcina ceasului). În utilizare normală, rezistența ceasului este de 1-3 zile, adică similară cu rezistența smartphone-urilor de astăzi. Dacă capacitatea bateriei dispozitivului scade sub 20%, dispozitivul trimite o notificare către aplicația mobilă.

Ceasul GPS pentru copii GW400E comunică cu alte ceasuri de același model, astfel încât copilul să se poată „împrieteni” cu frații sau prietenii săi.

 

Durata ceasului GPS în funcție de modul de setare a actualizării sale:

 Actualizați intervalul   1 minut   10 minute  1 oră
 Rezistență    până la 5 ore   până la 2 zile  până la 4 zile

Vă rugăm să rețineți că ceasul este utilizat în principal pentru localizarea GPS, iar funcția pedometru este secundară acestui ceas. Nu se potrivește cu pedometrele profesionale.

Continutul pachetului:

 • ceas GPS pentru copii Secutek SWX-GW400E
 • încărcător magnetic
 • șurubelniță și șuruburi de rezervă
 • manual de utilizare în engleză

Parametri

Funcții speciale Detectarea decolării / căderii, Buton SOS
Metodă de comunicare SMS, GPRS
Culoarea modrá, růžová
Taxă pentru server online Nu
Semnal GEO Da
Capacitate baterie 420 mAh
Rezistenţă în timpul funcţionării standard 1 - 3 zile (stand-by pina la 100 ore)
Arhiva de mișcare Da
Urmărirea online a locației pe hartă Da
Detectarea localizării prin SMS Nu
Dimensiuni 47 x 40 x 15,3 mm
Informații despre instrucțiuni în limba romina.
Salvăm pădurile și nu tipărim manuale standard. Cu toate acestea, le puteți descărca instructiunile rominesti din „Anexa”. În același timp, puteți găsi o mulțime de sfaturi și trucuri în secțiunea Sfaturi tehnice.
/product-action/increment-product-view-count?productId=124203

Produse

Categorii de bunuri

Filtre

Funcții speciale
Producători

Contact

+40 364 228 036

Programul de lucru

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 5 ani în industrie