5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Cele mai populare sisteme de camere

Sistemele de camere sunt de obicei alcătuite din câteva camere și un dispozitiv de înregistrare, unde sunt stocate înregistrările de pe toate camerele conectate. Aici am ales pentru dumneavoastră câteva dintre cele mai populare rezolvări.

Seturile de camere WiFi

Seturile de camere WiFi se încadrează printre cele mai populare forme de asigurare a protecției. Camerele comunică cu înregistratorul prin wireless, și instalarea lor este foarte rapidă. Datorită transmițătorului WiFi performant din interiorul înregistratorului, distanța maximă a camerelor este de până la 100 de metri.

Sistemul de camere nu încarcă rețeaua voastră de acasa datorită faptului că comunicarea dintre camere și înregistrator este directă. 

Cele mai populare seturi de camere WiFi

Camerele IP WiFi cu înregistrare

Dacă vă este de ajuns o singură cameră, este inutil să cumpărați un sistem de camere întreg. Camerele IP cu înregistrare în propriul spațiu de stocare, se vor descurca ușor și eficient

Camerele IP cu înregistrare sunt, de regulă, dotate cu un slot pentru cartela micro SD cu o capacitate de 64 sau chiar 128GB. Înregistrarea poate derula neîntrerupt sau doar la detectarea mișcării.

Desigur că există notificări în telefon la încălcarea spațiului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Discuții

Nimeni nu a comentat acest subiect încă.

Comentariile pot fi adăugate numai de utilizatori înregistrați și conectați.

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 5 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
94 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
81 evaluare