5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Călătorind cu copii

Copii pierduți și tehnologia modernă

Călătoria cu copii este pe o parte o sursă inepuizabilă de aventură, experiență și petrecerea timpului prețios împreună. Pe de altă parte este, deseori un test de răbdare pentru părinți și înainte de toate capacitatea de a organiza întâlnirile copiilor mici care pot pierde cu ușurință noțiunea în timp și spațiu, mai ales în locurile necunoscute. Mulți dintre noi abordăm această problemă în prezent sau vom rezolva această problemă în viitor: la ce vârstă și în ce situații ar trebuii să li se permită copiilor să călătorească singuri sau într-un grup cu alți copii? Unii părinți sunt mai îngrijorați și preocupați în această privință, ații mai curajoși și mai liberali. Ambele tipuri sunt îngrijorați ca copilul să nu pățească ceva rău, indiferent dacă este un băiat în vârstă de 8 ani care face naveta spre școală cu mai multe mijloace de transport sau un adolescent care nu este de acord cu un program de întoarcere de la discotecă sau uită să trimită în mod regulat, părinților mesaje cu informații despre locul în care se află cu prietenii pe timp de week-end.

"Ce am uitat? De Kevin!"

Nu este de mirare că prin gândul părinților trec cele mai întunecate gânduri și scenarii în cazul copiilor rătăciți, uitați sau pierduți. Putem să îl folosim ca exemplu pe micuțul Kevin McCallister, cel mai celebru copil dispărut. În acest caz, teama pentru fiul neascultător a fost inutilă pentru că el a profitat de timpul petrecut fără părinți și frații săi neplăcuți într-un hotel de lux. S-a ocupat de protejarea casei împotriva hoților periculoși și puțin îngrijorători. Și cum corespunde comedia americană cultă cu realitatea? Din fericire, realitatea este că finalul fericit nu vedem doar în filmele de Crăciun, dar și în majoritatea întâmplărilor adevărate despre copiii dispăruți.

Majoritatea copiilor, se găsesc din fericire

Conform statisticilor poliției, copilul dispărut este de obicei găsit și se întoarce în siguranță acasă la părinți în câteva ore. De obicei, și înainte ca poliția să înceapă căutările. Fiecare părinte care a trecut printr-o astfel de situație, va confirma cu siguranță că ar dori să evite experiențe similare în viitor. Nu este de mirare că într-o astfel de situație, câteva zeci de minute sunt percepute ca o eternitate și latura rațională a gândirii se lasă pradă emoțiilor. Cum să evitați în siguranță testul descris nedorit pentru testarea nervozități? Cum poate ajuta tehnologia de securitate? De unde să vă inspirați? În țările occidentale, sunt utilizate tot mai des localizatoarele GPS pentru îngrijirea copiilor, a căror utilizare extinsă a fost descrisă pe blogul nostru în câteva dintre articolele anterioare. Unul dintre cele mai populare gadget-uri este ceasul GPS, popular mai ales în rândul copiilor, cu vârsta peste trei ani. Datorită aplicației mobile, trimit în timp real informații despre locul în care se află copilul în prezent. De îndată ce copilul părăsește zona de securitate definită, este trimisă imediat notificarea părinților, similar ceasului obișnuit. Ceasul special este dotat cu funcție de alarmă de urgență dacă copilul se află în pericol.

 

Ceasuri pentru copii cu localizator GPS

Tehnica spionajului și îngrijirea copiilor

Se poate argumenta, că este nepotrivit să corelăm problema securității copiilor cu tehnologia de spionaj. Dacă se presupune că această tehnică nu este abuzată, dar este utilizată în mod rațional și în scopul de a crește măsurile de siguranță pentru proprii copii, este neadecvat să identificăm utilizarea asistenței tehnice ca un comportament care nu este etic. Nudemult, în regiunile noastre geografice am considerat că monitorizarea copiilor noștri este o modalitate temporară care a determinat inițial ca unii părinți să pretindă că nu au existat înainte astfel de provocări și că părinții erau capabili să își crească copii într-un mod eficient și sănătos. Un baby monitor electronic, este în perioada actuală o parte standard din echipamentul părinților și nu este considerat inutil.

Este important faptul că psihologii sunt de acord - nu vă încredeți doar pe tehnologia modernă în îngrijirea copiilor.
 

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
95 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
98 evaluare