5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Cum să selectați o cameră pentru monitorizarea de la distanță

Tot ce trebuie să știți despre camerele IP și alte opțiuni de monitorizare la distanță.

Cum să alegeți camera pentru monitorizare de la distanță

03.12.2018 Ghid de selecție

Camera IP - soluție de monitorizare de la distanță

Camera IP prin intermediul routerului dumneavoastră, se conectează la internet și imaginea ei poate fi urmărită de oriunde de pe telefonul mobil, tabletă sau PC. Toate camerele IP sunt dotate cu aplicații pentru Android / iOS, cu ajutorul cărora puteți controla ușor camera și să urmăriți imaginea de pe ea. 

Aplicația suportă așa numitele notificări push, care sunt utilizate în special la detectarea mișcării. Rezultatul este faptul că de îndată ce camera înregistrează mișcare, telefonul mobil va suna.

Pentru ca camera IP să poată comunica la distanță, trebuie să o conectați la modem. Puteți vedea posibilitățile de conectare pe următoarea schemă. 

Tipuri de camere IP 

Camere IP cu cablu - trebuie conectat cu routerul prin intermediul cablului LAN. Aceste camere sunt mai dificil de instalat.  
Camere IP WiFi cea mai populară formă a camerelor IP. Camera nu trebuie conectată la router prin cablu, dar este suficient să o conectați doar la rețeaua sa WiFi, ceea ce presupune o instalare foarte simplă.
Camerele IP 3G / 4G - camerele speciale IP sunt dotate cu propriul modul 3G / 4G LTE. Este suficient să introduceți cartela SIM în cameră, și nu trebuie să o conectați la niciun router. Camerele 3G / 4G sunt potrivite pentru utilizarea, în special în locuri unde nu este instalat internet fix. De exemplu în cabane, terenuri, construcții, etc. 

Cele mai populare camere IP

NVR - soluție pentru înregistrarea de pe mai multe camere IP într-un singur loc 

Pentru ca sistemul de securitate să fie eficient într-adevăr, ar fi potrivit să salvați toate înregistrările într-un dispozitiv de înregistrare extern, cum ar fi așa numitul NVR (Network Video Recorder). În NVR puteți introduce un hard disk cu o capacitate de până la câțiva TB (1TB = 1000GB). În cazul în care cineva deteriorează camera, atunci datorită NVR-ului, nu veți pierde înregistrările realizate. Aici puteți vizualiza oferta NVR.

A doua funcție a NVR-ului este că poate uni funcționarea mai multor camere IP într-o singură aplicație. Fiecare producător de camere IP utilizează propria aplicație pentru funcționarea lor. Așadar dacă aveți mai multe camere de la producători diferiți, trebuie să treceți între aplicațiile individuale pentru funcționarea lor. Dacă uniți toate camerele într-un singur NVR, atunci toate pot funcționa într-o singură aplicație. 

Cele mai populare înregistratoare NVR

Cameră ascunsă sau obișnuită?

Fiecare tip are propriile avantaje. Dacă doriți ca sistemul de camere să îndeplinească și funcții preventive, atunci ar fi mai potrivit să utilizați camera tradițională. În schimb, dacă doriți să prindeți răufăcătorul în plină acțiune, atunci nu vă veți putea descurca fără o cameră ascunsă. Camerele ascunse pot servi și ca elemente de securitate complementare pentru camerele obișnuite, unde camera ascunsă direcționată către camera obișnuită, poate prinde răufăcătorul care va încerca să deterioreze camera.


Cele mai populare camere IP

Cameră trap sau cameră IP?  

Camerele trap sunt un instrument foarte eficient, în special pentru securizarea spațiului, unde nu este furnizată energie electrică. Camerele trap au o rezistență a bateriei la funcționare de până la 6 luni. Modelele mai avansate a camerelor trap sunt capabile să realizeze fotografii la detectarea mișcării și să le trimită prin MMS. La trimiterea MMS-urilor, între imaginile individuale poate exista o întârziere mare, de aceea ar fi mai potrivit să utilizați camera IP în unele cazuri, care permite monitorizarea în timp real. 

Cele mai populare camere trap

Asigurarea unei cabane sau a unui teren unde este instalată energie electrică

Dacă aveți acces la internet, este puteți să utilizați Camerele IP obișnuite sau camerele IP ascunse care vă facilitează înregistrarea, monitorizarea de la distanță în timp real și atenționare imediată prin intermediul telefonului mobil la detectarea mișcării. .

Dacă nu aveți acces la internet, este posibil să utilizați fie Camerele IP 3G / 4G sau camerele IP 3G ascunse care îndeplinesc aceași funcție ca și camerele IP obișnuite, dar datorită modului 3G integrat, nu trebuie să vă conectați la internet prin intermediul unui router extern. Pentru conectarea la internat este suficient să introduceți cartela SIM cu date mobile.
SFAT: Câteva camere IP 3G într-un singur obiect, pot fi înlocuite cu camerele IP obișnuite în combinație cu un modem extern 3G / 4G.

Propojení IP kamer s 3G / 4G modemem

Asigurarea obiectului unde nu este instalată energie electrică 

Camera de vinatoare oferă cel mai bun raport preț și calitate, dar nu întotdeauna va fi suficientă o cameră trap. În special, din cauza faptului că nu permite urmărirea imaginii în timp real. 

O cameră IP 4G cu încărcare independentă, cel mai frecvent din panouri solare în combinație cu o capacitate mare a bateriei, oferă un confort indiscutabil mai mare de monitorizare decât camera trap, dar și costurile sunt semnificativ mai mari. Producem la comandă sisteme de camere solare 3G. Dacă sunteți interesat de ofertă, nu ezitați să ne contactați.  

Secutron Monitor SE-M

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
125 evaluare