5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Cum să alegeți keylogger-ul

Keylogger este un dispozitiv care înregistrează apăsarea pe tastatură și permite detectarea conversației în desfășurare de pe PC, parole de acces, citirea emailurilor și altele.. Hardware-ul keyloggerului este complet nedetectabil prin software-ul antivirusului. 

1. Alegeți tipul de keylogger în funcție de tastatura utilizată

1. Alegeți tipul de keylogger în funcție de tastatura utilizată

Verificați pentru ce tip de tastatură doriți să utilizați keylogger-ul. Tastaturile mai vechi sunt dotate de obicei cu cablu de conectare PS2, majoritatea tastaturilor noi deja conțin cablu de conectare USB. Keylogger funcționează și la folosirea unei tastaturi wireless. Dacă doriți să urmăriți activitatea pe notebook, atunci nu puteți utiliza un hardware keylogger standard. În locul acestuia, puteți folosi programul de urmărire a PC-ului. Dacă doriți să aveți siguranța că acest keylogger nu va fi descoperit, puteți utiliza keylogger-ul care se montează în interiorul tastaurii. Putem încorpora keyloggerul la comandă, în funcție de cerințele dumneavoastre.

 

2. Selectați funcțiile dorite

2. Selectați funcțiile dorite

Oferim Keyloggere în câteva variante. Variantele de bază înregistrează doar la apăsarea pe taste. Pentru o urmărire mai îndelungată este mai potrivită folosirea keylogger-ului TimeStamp, care afișează pe înregistrările indiviudale și data și ora înregistrării efective. Astfel puteți vizualiza înregistrările mult mai confortabil. Pentru utilizatorii cei mai exigenți, oferim keylogger WiFi, care trimite toate înregistrările prin email și dumneavoastră nu trebuie să mergeți să descărcați datele la un PC infiltrat. 

3. Conectați keylogger-ul între tastatură și PC

3. Conectați keylogger-ul între tastatură și PC

Conectarea keyloggerului este foarte simplă și se poate descurca și cineva care nu este profesionist. Este de ajuns să conectați keyloggerul între tastatură și PC, iar instalarea este finalizată. Nu trebuie să instalați neapărat în PC niciun driver sau orice altceva. Instalarea keyloggerului așadar durează doar câteva secunde. 

4. Monitorizați datele înregistrate

4. Monitorizați datele înregistrate

Înregistrările sunt salvate în memoria internă a keyloggerului, unde sunt securizate prin criptare de 128 de biți, astfel doar persoana autorizată poate accesa înregistrările. Keyloggerul este capabil să salveze în memoria sa de până la 100 000 de pagini cu text.

Înregistrările se pot accesa prin introducerea parolei care este stabilită de utilizator. La un keylogger WiFi, până la urmă nu este obligatoriu să vă conectați la un PC infiltrat pentru a vizualiza înregistrările. Pur și simplu configurați trimiterea datelor pe adresa de email selectată și apoi puteți urmări datele direct de pe adresa voastră de email din orice colț al lumii.

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 5 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
94 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
81 evaluare