5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Cum să asigurați spațiul din fața ușii împotriva vandalismului

20.05.2021
Trebuie să vad ce se intimpla in fața ușii apartamentului meu. Aceasta este o propoziție pe care o auzim destul de mult de la clienți. Cel mai frecvent motiv pentru obținerea unei camere ascunse este vandalismul sau chiar teama pentru propria sănătate. Să ne uităm la eventualitatea asigurării spațiului din fața ușii.

Vizor de usa digital

În mod imbatabil, cea mai bună soluție pentru monitorizarea spațiului din fața ușii sunt vizorurile digitale ale ușii cu cameră.

Le gasiti la un pret accesibil la noi. Poate înregistra când este detectată mișcarea și poate comunica online prin WiFi.

Dacă doriți să-i prindeți pe făptași direct în fapt, veți folosi modele discrete de camere de vizionare, care din exterior arată ca o vizionare normală. Dimpotrivă, dacă doriți ca vizorul digital să îndeplinească o funcție mai preventivă, atunci un vizor tradițional, nemascat, cu o cameră va fi util.

Vizor de usa discret

+ cel mai bun mijloc de a prinde făptuitorul direct în faptă
+ adecvat pentru utilizare atunci când infractorul este precaut

- pret putin ridicat
- trebuie să aibă o sursă de alimentare constantă

Vizor de usa clasic cu cameră

+ pot funcționa cu propria baterie
+ îndeplinește o funcție preventivă

- risc mai mare de deteriorare intenționată
- șanse reduse de a prinde făptuitorul în faptă

t

Întrebări frecvente despre vizoruri camerei digitale

Este Vizorul digital cu cameră in conformitate cu GDPR?

In principiu, vizorul digital de usa poate fi functionala atunci când o utilizați pentru a vă proteja proprietatea și nu pentru a monitoriza mișcarea vecinilor în locurile publice.

 Mai multe informatii in articolul vizor digital cu cameră și GDPR.

Cum se instalează un ochi de ușă cu o cameră?

Camerele de vizionare sunt instalate, în principiu, în același mod ca vizionarele de ușă convenționale. Tot ce trebuie să faceți este să dezasamblați vizorul original și să instalați vizorul digital în schimb. Diametrul camerelor de vizionare este de obicei același cu diametrul camerei de vizionare obișnuite, astfel încât, în majoritatea cazurilor, nu va trebui nici măcar să reglați deschiderea din ușă.

În cazul în care alegeți un ochi care încă mai are nevoie de energie, este totuși necesar să aduceți cablul de alimentare la acesta.

Ma informeaza vizorul cu camera la telefon in momentul detectiei miscarii?

Da, vizorul de usa detine functiia de instintare la telefonul mobil in timpul detectiei miscarii. In acest caz alegeti si consultativa cu oferta noastra vizor de usa digital cu WIFI.

 

Cel mai bun vizor pentru ușă pentru o siguranță discretă pe ușa din față

Aruncați o privire la cel mai bun vizor de usa neegalat de pe piață de la marca Secutek, care poate proteja perfect spațiul de la apartamentul dvs. vizorul poate face tot ce aveți nevoie

 

  • Rezolutie Full HD 
  • Unghi de vedere foarte larg la 180 °
  • Viziune nocturnă invizibilă
  • Instiintare imediatala telefonul mobil in timpul detectiei de miscare
  • Previzualizare online prin telefon mobil, precum și posibilitatea de a reda înregistrări
  • Înregistrare detectare mișcare
  • Înregistrează videoclipuri, inclusiv audio

Daca este intuneric in fata usii

Dacă senzorii de mișcare pentru aprinderea luminilor nu sunt instalați pe coridor și este complet întuneric noaptea, nici aceasta nu este o problemă.

De asemenea, oferim vizor digitale pentru uși cu vedere nocturnă. Dacă doriți ca vizorul să fie complet discret, alegeți un model cu iluminare IR de 940 nm, care este complet invizibil pentru trecători. Dacă vizorul trebuie să îndeplinească o funcție destul de preventivă, atunci alegeți un model cu iluminare IR de 840 nm, în care trecătorii văd puncte roșii slab luminate noaptea.

Cu toate acestea, dacă este complet întuneric pe coridor, singura opțiune este să folosiți fie o cameră cu una integrată, fie să adăugați o iluminare IR externă. Iluminarea IR externă poate fi utilizată fie separat, fie camuflată într-un anumit obiect. De exemplu, un senzor de mișcare sau un ghiveci de flori.

O altă opțiune este să instalați o lumină în fața ușii dvs., comutată automat de un senzor de mișcare. În anumite situații, poate fi suficient să folosim dispoz.de ascultăre, pe care nu îl vom vedea pe făptuitor, dar îl putem recunoaște după vocea sa.

Alte variante

În cazul în care utilizarea unei ochiuri digitale cu o cameră nu este posibilă într-o situație dată, există alte alternative. În majoritatea cazurilor, însă, utilizarea lor este mai complexă și mai solicitantă din punct de vedere financiar.

 

Mini camere tubulare

Camerele miniaturale cu formă de tub, numite adesea camere de inspecție sau camere ca șarpe, sunt soluția perfectă dacă dintr-un anumit motiv nu este posibilă instalarea camerei într-o ușă. Pur și simplu găuriți o gaură prin perete și apoi introduceți camera în ea. De obicei este posibil să cumpărați camere tubulare cu un diametru de aproximativ 3-4 mm. Dacă plătiți de aproximativ zece ori mai mult, este posibil să cumpărați o cameră cu un diametru mai mic de 1 mm.

t

Camera ascunsa instalata in hol

O altă opțiune este instalarea camerei direct pe hol. Camerele de camuflaj din obiecte care se găsesc în mod normal pe coridoare sunt potrivite în acest scop. Cum ar fi de exemplu:

Instalarea acestui tip de cameră, dacă este zona în care este testat vandalul și, dacă este necesar, este necesară instalarea unei camere, astfel încât să nu poată fi îngrijită. Un detector de tip siguranță poate fi, de asemenea, utilizat în acest sens, astfel încât să poată fi montat pe rezervor.

Mini camere potrivite pentru instalare pe hol

Ți-a plăcut acest articol?
Politica de confidenţialitate Politica de confidenţialitate Modalităţile de plată şi preţurile de livrare Modalităţile de plată şi preţurile de livrare

Discuții

Nimeni nu a comentat acest subiect încă.

Comentariile pot fi adăugate numai de utilizatori înregistrați și conectați.

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
125 evaluare