5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Cum se cunoaste infidelitatea

Cum să descoperiți infidelitatea

În perioada tehnologiilor moderne, există o serie de metode simple despre cum să descoperiți infidelitatea partenerului. Pe această pagină o să Vă prezentăm câteva dintre cele mai efective metode.

Instalarea camerei ascunse

Dacă aveți bănuieli că se petrece ceva la dumneavoastră acasa atunci când sunteți în drum spre servici, cea mai simplă metodă de descoperire a infidelității este să instalați în dormitor o cameră ascunsă sau un recorder audio. 

Vă pot fi de mare folos de exemplu, ceasul de masă cu cameră, care sunt camuflate perfect și datorită alimentării neîntrerupte din rețea, pot înregistra pe o perioadă nelimitată de timp. 

Dacă nu puteți să aduceți obiecte noi în dormitor, atunci soluția ideală pentru dumneavoastră poate fi modulul de cameră cu obiectiv mai mic de 1mm care se poate ascunde foarte ușor. 

Poate fi practică, utilizarea unei mini camere cu vedere nocturnă

Cele mai populare mini camere pentru apartament

Utilizarea unui mini dictafon discret

O altă posibilitate de descoperire a infidelității soțului sau a soției este utilizarea unui dictafon discret. Avantajul este că dictafoanele au dimensiuni minimale și spre deosebire de camere, nu trebuie să fie pus într-un loc vizibil. 

Puteți pune mini dictafonul sub pat, după dulap sau chiar și în sertar. Este bine să utilizați un dictafonu cu detectarea zgomotului, care o să vă reducă semnificativ timpul necesar pentru redarea înregistrării. 

O să vă ajute într-un mod inteligent, de exemplu mini dictafonul UR225-135, cu o grosime de doar 3.5mm și o rezistenă de până la 225 de zile la o singură încărcare!

Aici vă puteți uita la toate dictafoanele cu activare vocală din oferta noastră.

Cele mai populare mini dictafoane cu activare vocală

Localizatorul GPS pentru urmărirea mișcării

Dacă infidelitatea nu se petrece direct la dumneavoastră acasă, descoperirea ei va fi mai dificilă. Pentru a urmări locul unde se află partenerul dumneavoastră atunci când întârzie, puteți utiliza localizatorul GPS, pe care îl puteți plasa ușor în mașină, sau cu ajutorul magnetului, pe șasiul acesteia. Localizatorul GPS apoi permite urmărirea poziției actuale a mașinii și până la urmă poate afișa și întreg traseul parcurs de mașină în ziua selectată.

Printre cele mai populare dispozitive de urmărire se află tracker-ul GPS pentru mașină cu baterie mare și magneți integrați. Prin utilizarea localizatorului GPS, puteți verifica ușor dacă partenerul dumneavoastră spune adevărul când susține că a întârziat din cauza serviciului. 

Cele mai populare localizatoare GPS pentru descoperirea infidelității

Interceptarea telefonului mobil

O altă posibilitate de descoperire a infidelității, este utilizarea aplicației pentru interceptarea telefonului mobil. De exemplu aplicația MobilSpy permite urmărirea locației, SMS-urilor, apelurilor și alte metode de comunicare din telefonul urmărit.

Aplicație se poate instala în doar câteva minute în telefonul mobil pe care doriți să îl urmăriți și apoi aplicația va rula pe fundalul său și va începe colectarea datelor.

Renunțare la responsabilități

Sunt menționate mai sus exemple de instrumente tehnice, care pot ajuta la confirmarea bănuielilor de infidelitate. Asigurarea că instrumentele vor fi folosite în conformitate cu legea, este exclusiv răspunderea utilizatorului.

Ți-a plăcut acest articol?
Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
125 evaluare