5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Cum să monitorizați activitatea copiilor pe un computer

Tot ce trebuie să știți despre posibilitățile de monitorizare a activității copiilor la computer.

Cum să urmăriți activitatea copiilor de pe PC

În perioada în care fiecare computer este conectat la internet, pot apărea o serie de amenințări asupra copilului dumneavoastră ca de exemplu cyberbullying, sau pedofilie. Dacă copilul dumneavoastră trece printr-o perioadă dificilă, atunci poate fi tentat să se împrietenească cu un grup de prieteni cu influență negativă asupra lui, să consume droguri sau alte fenomene periculoase. Dacă urmăriți activitatea copiilor pe PC, puteți parcurge în timp, și să încheiați aceste activități. 

1. Program pentru urmărirea PC-ului

Programul pentru urmărirea PC-ului este suficient, să fie încărcat o singură dată în computer și la fiecare pornire a PC-ului, programul se activează automat. Programul de urmărire rulează în program bineînțeles, complet ascuns. Datorită programului de urmărire, veți avea o imagine de ansamblu perfectă asupra activității copilului dumneavoastră pe computer. 

o

2. Chat Stick pentru interceptarea programelor de chat

Chat Stick este un instrument foarte simplu și efectiv pentru interceptarea programelor de chat. Este de ajuns să conectați Chat Stick-ul la PC și să-l porniți. Flash disk-ul special Chat Stick apoi scanează tot computerul și extrage toate conversațiile din cele mai utilizate programe de chat cum sunt Skype, ICQ, Trillian, Miranda, MSN, Hello sau Yahoo!. Chat stick poate fi utilizat în mod repetat pe diferite PC-uri și notebook-uri. Datorită Chat Stick-ului veți avea o vedere de ansamblu perfectă cu cine și despre ce vorbește copilul dumneavoastră. Datorită Chat Stick-ului puteți descoperi o comunicare riscantă a copilului dumneavoastră și să luați măsuri din timp. 

o

3. Keylogger - urmărirea apăsăturilor pe taste

Keylogger-ul este un dispozitiv simplu, care după conectarea dintre tastatură și PC, începe să înregistreze toate apăsăturile tastelor. Avantajul keylogger-ul este faptul că este complet nedetectabil de software-ul antivirus și instalarea durează doar câteva secunde. Este de ajuns să conectați keylogger-ul între tastatură și PC și astfel instalarea este finalizată. La introducerea codului, datele înregistrate din keylogger pot fi afișate direct în PC-ul infiltrat sau pot fi trimise prin email. Keylogger-urile mai bune înregistrează apăsăturile tastelor, inclusiv data și ora.

 

o
Ți-a plăcut acest articol?

Discuții

Nimeni nu a comentat acest subiect încă.

Comentariile pot fi adăugate numai de utilizatori înregistrați și conectați.

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
125 evaluare