5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

De ce se descarcă rapid bateria

09.07.2019 Support Romania Consultanță tehnică generală

O problemă frecventă a dispozitivelor electronice este descărcarea rapidă a bateriei, decât este preconizat. Acesta nu este mereu un defect. Uitați-vă la cele mai frecvente motive care ar putea cauza descărcarea rapidă a bateriei. 

1. Sunt utilizate funcții care au influență asupra descărcării bateriei 

Durata maximă a bateriei, este de regulă, introdusă în modul stand by. Cu activarea funcțiilor individuale, durata se reduce proporțional.
Interceptarea GSM are un consum obișnuit de energie aproximativ de 3mA în modul stand by și 150mA în timpul interceptării. Având în vedere faptul că în timpul interceptării consumul este de 50x mai mare, decât în modul stand by, și rezistența sa va fi de 50x mai scurtă.

Localizatoarele GPS au un consum obișnuit de 2mA în modul stand by. Cu toate acestea, când serviciul GPS este activ și dispozitivul comunică cu serverul, consumul se mărește aproximativ la 50mA. 

Camerele ascunse dotate cu senzor PIR au un consum obișnuit în jur de 7mA în modul stand by. În clipa în care camera detectează o mișcare și începe să înregistreze, să difuzeze video online, atunci consumul ajunge la 250mA, și astfel bateria se descarcă semnificativ mai repede.

Un impact asupra unui consum mai mare a bateriei pot avea funcțiile și setările suplimentare, de exemplu:

detectarea zgomotului

pedometru

interval mai scurt de înregistrare a locației GPS = consum mai mare a bateriei

detectarea mișcării (la camerele fără senzor PIR)

 

2. Mediu rece

O caracteristică generală a bateriei și a încărcătorului este faptul că odată cu temperatura care scade, se accelerează descărcarea acestora. La temperaturi sub 0° se vor descărca în principiu, mai repede.

 

Ți-a plăcut acest articol?
De ce nu funcționează înregistrarea De ce nu funcționează înregistrarea Cum să vă orientați în serviciul de consultanță tehnică Cum să vă orientați în serviciul de consultanță tehnică

Discuții

Nimeni nu a comentat acest subiect încă.

Comentariile pot fi adăugate numai de utilizatori înregistrați și conectați.

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
125 evaluare