5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Înterceptarea apelurilor telefonice

Puțini sunt conștienți de faptul că au trecut aproape douăzeci de ani de la perioada în care telefoanele au început să devină din ce în ce mai populare printre oamenii obișnuiți din țara noastră. Mulți dintre noi își aduc aminte cu siguranță, cum au arătat primele modele - emițătoare militare sau cutii de plastic. Funcționarea lor și tehnologia utilizată în comparație cu ofertele actuale ale dispozitivelor, și cele din așa numitul Low-end, sunt total incomparabile. 

Dar cel puțin într-o privință predecesorii actualelor smartphone-uri avansate, au fost cu siguranță mai buni: practicitatea și ușurința utilizării depășesc de departe succesorii moderni. În afară de acest lucru, dacă din motive diferite, aveți nevoie să înregistrați convorbirea telefonică, este de ajuns să apăsați un buton sau să atingeți de mai multe ori ofertele și cererea va fi realizată.

Înregistrarea apelurilor telefonice

 

Înterceptarea apelurilor telefonice este ilegală?

Înregistrarea conversației în zilele noastre este mult mai complicată. Cu legalitatea înregistrării audio vă puteți confrunta la utilizarea telefonului mobil, precum vă puteți confrunta și cu posibilitatea de a utiliza astfel de materiale ca probe în procedurile judiciare. Ar fi naiv din partea noastră să ne așteptăm ca înregistrările ascunse să ne ajute la căștigarea procesului, dar nu uitați că regulile actuale afirmă în general, că fiecare avem dreptul de a înregistra apelul telefonic cu o altă persoană. În ceea ce privește posibilitatea utilizării și confirmării acestui tip de înregistrare ca și probă, instanțele evaluează întotdeauna în mod individual conflictul dintre drepturile furnizorilor în cauză - dreptul de a proteja propriile interese ( de ex. La utilizarea telefonului mobil pentru obținerea dovezilor despre un eventual comportament neadecvat ale unui angajator față de un angajat) și legea privind confidențialitatea datelor (de ex. informații comerciale sensibile).

Bineînțeles că există aplicații mobile, dar ...

Să ne întoarcem la aspectul tehnic ale considerațiilor noastre. Ce posibilități avem la dispoziție, dacă vrem să înregistrăm convorbirea noastră telefonică? Dacă aveți smartphone cu sistem Android, puteți utiliza unele aplicații avansate și disponibile public, care sunt utilizate în acest scop. Cele mai cunoscute sunt Call Recorder, Total Recall sau ACR (Other Call Recorder). Însă utilizatorii nu sunt întotdeauna mulțumiți de calitatea sunetului înregistrat. În cazul unor aplicații, rețineți că un program gratuit care trebuie instalat, este deseori o versiune care conține reclamă și permite înregistrarea timp de doar 10 secunde. La versiunile complet funcționale, trebuie să ne așteptăm însă și la costuri mai mari.

Cum funcționează asta la un telefon iPhone?

Utilizatorii iPhone-urilor populare se află într-o situație mai dificilă și mai complicată. Apple, la fel ca și ceilalți producători de smartphone-uri, nu doar că uită în mod intenționat de setările implicite ale telefoanelor sale, dar și de majoritatea funcțiilor anterioare de înregistrare a apelurilor. Nimeni nu ar fi surprins de faptul că niciuna dintre sutele de aplicații din App Store, nu răspunde cerințelor de interceptare și arhivare a comunicațiilor telefonice. De obicei instalăm aplicații în telefoanele cu sistem Android și putem începe înregistrarea, în timp ce înregistrările sunt de obicei stocate în memoria telefonului. În cazul aplicațiilor iPhone nu există înregistrare directă -  este vorba despre apelul normal care este stocat pe un server de la distanță și înregistrările se află la dispoziție contra unor costuri suplimentare. 

Există o soluție - recorderul Esonic MQ-U2 

Vă gândiți că niciuna dintre soluțiile menționate nu este eficientă cu adevărat? În acest caz, este potrivit pentru dumneavoastră dictafonul MQ-U2 firmy Esonic, care se află la dispoziție în oferta magazinului nostru specializat. Acest produs vă permite înregistrarea conversațiilor din telefon fără să vă îngrijorați în privința calității și utilității înregistrării. 

Avantajele sale principale sunt, în special parametrii calității - 64 kbit / s, frecvența de eșantionare 22,05 kHz sau memoria încorporată de 4 GB pentru arhivarea până la 144 de ore de înregistrare. Înregistratorul este complet încărcat în aproximativ o oră, ceea ce permite o înregistrare neîntreruptă de până la 20 de ore. Înregistratorul profesional MQ-U2 a fost dezvoltat, în special pentru înregistrarea convorbirilor telefonice prin intermediul telefonului mobil (inclusiv dispozitivele iPhone),dar îl puteți utiliza și separat, de exemplu când vreți să înregistrați o întâlnire discretă sau propria idee / idee / comentariu.

Avantaje la descărcarea aplicației 

În afară de aplicație, înregistratorul oferă și alte avantaje care însoțesc funcțiile sale. Merită menționată funcția de detectare a zgomotului. Principiul constă în faptul că dispozitivul începe să înregistreze doar atunci când captează sunetele în împrejurimile sale, este un dispozitiv foarte practic, în special pentru evaluarea ulterioară, și lucrul cu înregistrările stocate. Funcționarea înregistratorului nu este dificilă penru utilizatori, se utilizează un buton intuitiv care alunecă pentru activarea înregistrării.  

Datorită MQ-U2 nu trebuie să vă ocupați de funcțiile diferitelor aplicații și pe de altă parte puteți înregistra conversațiile mult mai ușor, dar cu o calitate mult mai mare decât cea care era în era telefoanelor mobile clasice. Înregistrarea apelurilor dintr-un telefon iPhone nu va mai reprezenta o problemă. 

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
125 evaluare