5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Leagan Montessori 5in1 pentru copii - Curcubeu

Leagan Montessori 5in1 pentru copii - Curcubeu

Un leagăn din lemn care va sprijini dezvoltarea motorie adecvată a copilului dumneavoastră. Poate fi folosit ca leagan, adapost, scaun sau cadru de catarare.    mai multe

Preț per 1 bucăți incl. TVA: 540,00 Lei
Preț per 1 bucăți fără TVA: 453,78 Lei
Cadou
1-2 bucăți în stoc
Timpul de expediere: în 24 de ore
Producător: Tuktuk
Codul produsului: WD03

Specialist în domeniu de peste 10 ani

 Cel mai mare sortiment de tehnologii de spionaj

 Dezvoltare proprie și producție personalizată

Descriere

Leagan Montessori 5in1 pentru copii - Curcubeu

Ai un copil curios acasă și ești în căutarea unei jucării care să aibă o utilizare versatilă? Acest leagan din lemn este potrivit pentru copiii de la 1 an si este conceput dupa principiile Montessori. Stimuleaza dezvoltarea motorie activa a copilului tau, imbunatateste echilibrul, intareste muschii si ofera mai multe intrebuintari.

Leagăn -  copiii mici se pot balansa în el, în timp ce copiii mai mari pot testa stabilitatea. Doi copii de vârste diferite se pot legăna în același timp. Mânerul superior formează o barieră împotriva răsturnării leagănului. Copiii mai mari se pot balansa în picioare și pot întări mușchii importanți din jurul coloanei vertebrale prin joc. Poate servi și ca pat pentru păpuși.

Scaun – scaunul este întotdeauna la îndemână în timpul oricărei activități. Datorită capacității de încărcare de 100 kg, poate transporta și un adult.

Tejghea/adăpost - prin întoarcerea în lateral vei crea un tejghea, în spatele căruia copilul tău poate deschide un magazin și vinde sau va servi și ca scenă pentru spectacole de teatru pentru copii. În această poziție, se poate transforma și într-o ascunzătoare atunci când se joacă. Imaginația copiilor nu are limite.

Cadru de catarare - daca asezi manerul in jos, vei crea un cadru de catarare grozav din care copiii pot face un pod sau o casa/ascunzatoare.

Tobogan - dacă leagănul este cu susul în jos, poate fi folosit și ca tobogan.
Datorită balustradelor, chiar și copiii mai mici pot sta pe o parte. Forma mânerului superior formează o protecție pentru leagăn și îl împiedică să se răstoarne sau să cadă din leagăn. Leagănul este făcut astfel încât părinții să poată participa la joc cu copiii. Culorile leagănului sunt rezistente la abraziune, ușor de curățat și pot fi șters cu o cârpă umedă.

Proprietăți:

  • Multifunctional - leagan, adapost, scaun sau cadru de catarare
  • Realizat conform principiilor învățării Montessori - ajută-mă să o fac eu
  • Margini rotunjite
  • Material: placaj de mesteacan
  • Dimensiuni la pliat, aproximativ 85 × 44 × 39 cm
  • Potrivit pentru copii de la 1 an
  • Sarcina maxima 100 kg
  • Doar pentru uz casnic

Toate jucăriile Montessori sunt uimitoare prin faptul că, în mod natural, prin joacă, copiii educă, ajutându-și la dezvoltarea cunoștințelor și aptitudinilor, creativității spontane, independenței, motricității fine și grosiere. Copilul poate atinge totul, explora, testa modul în care funcționează, nu își implică doar sistemul musculo-scheletic și simțurile în joc, ci și mintea. Cu ajutorul jocului, poți să-ți dezvolți în mod natural abilitățile copilului tău și să-i îmbunătățești abilitățile.

Verificați în mod regulat dacă șuruburile sunt strânse corect și strângeți-le în mod regulat. Utilizați leagănul numai pe podea și întotdeauna sub supravegherea unui adult.

Conținutul pachetului:

  • Leagăn curcubeu pentru copii (dimensiuni pachet: 88x48x8cm, greutate aprox. 7kg)
  • Șuruburi și cheie hexagonală
Notă:
Leaganul se livreaza demontat, inclusiv accesoriile necesare pentru montarea lui.

Produse

Categorii de bunuri

Filtre

Contact

+40364228036

Programul de lucru

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 5 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
95 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
98 evaluare