5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Localizator auto OBD GPS Teltonika FMB020

Localizator auto OBD GPS Teltonika FMB020

Localizator auto OBD GPS fără întreținere, cu conectivitate GNSS, GSM și Bluetooth și precizie de localizare de până la 10 metri. Instalarea extrem de ușoară îl face potrivit pentru urmărirea locației vehiculelor personale și profesionale.    mai multe

Preț per 1 bucăți incl. TVA: 349,00 Lei
Preț per 1 bucăți fără TVA: 293,28 Lei
Mai mult de 10 buc în stoc
Timpul de expediere: în 24 de ore
Producător: Teltonika Teltonika
Codul produsului: GPS113

Specialist în domeniu de peste 10 ani

 Cel mai mare sortiment de tehnologii de spionaj

 Dezvoltare proprie și producție personalizată

Descriere

Localizator auto OBD GPS Teltonika FMB020

Localizator auto GPS OBD Teltonika FMB020 este un mic și simplu dispozitiv de localizare care se conectează la conectorul OBD al mașinii. Conectarea la conectorul de diagnosticare OBD nu numai că facilitează instalarea dispozitivului de localizare GPS, dar garantează și funcționarea acestuia fără întreținere
Localizatorul GPS conectat la conectorul OBD al autovehiculului nu numai că vă permite să monitorizați poziția în timp real a autovehiculului, dar oferă și o multitudine de alte informații utile Cu acest localizator, veți avea întotdeauna o imagine de ansamblu asupra mișcărilor nu numai a vehiculului dvs. privat, ci și a întregii flote a companiei dvs.

Localizatorul GPS utilizează mai multe tipuri de semnal pentru localizare, care asigură o sensibilitate mai mare. Folosește tehnologiile GSM, GPRS, GNSS și Bluetooth pentru a achiziționa și transmite datele de localizare a vehiculului. Tehnologia GNSS permite poziția vehiculului să fie determinată cu o precizie ridicată folosind semnale de satelit. GSM și GPRS sunt utilizate pentru a transfera date între dispozitivul de localizare GPS și telefonul mobil.

Pentru ca dispozitivul de localizare să comunice de la distanță, trebuie introdusă o cartelă nano SIM cu date active
Dacă nu doriți să vă ocupați de acest domeniu, comandați localizatorul cu configurația, care include cartela SIM

Controlul de bază al dispozitivului de localizare GPS se face de la distanță prin comenzi SMS Dacă aveți nevoie de o utilizare mai ușoară și mai comodă a localizatorului și a tuturor funcțiilor sale, vă recomandăm să comandați împreună cu localizatorul nostru Baza de hărți Secutrack Atunci când achiziționați baza de hărți Secutrack (contra cost), puteți utiliza funcții avansate, cum ar fi urmărirea locației curente a localizatorului online direct în hărți, inclusiv istoricul mișcărilor acestuia, sau setarea comodă a limitelor de mișcare ale gardului GEO.

Recomandăm să comandați baza de hărți într-o singură comandă împreună cu localizatorul
Dacă achiziționați suplimentar baza de hărți, trebuie să o activați fizic la magazinul nostru. Baza de hărți poate fi activată și de la distanță, dar în acest caz este necesară cooperarea dvs. și, din experiența noastră, această activare suplimentară de la distanță a bazei de hărți necesită mult timp și este solicitantă din punct de vedere tehnic pentru ambele părți.

Caracteristici cheie:

  • dimensiuni mici
  • soluție plug&play
  • poziționarea vehiculului în câteva secunde
  • alerte prin SMS atunci când mașina depășește viteza stabilită și multe alte evenimente
  • posibilitatea de urmărire a mișcării prin intermediul interfeței web sau al aplicației mobile (contra cost)
  • suport Nano-SIM
  • capacitatea de a prelua date de pe magistrala CAN (Controller Area Network) de la unitățile de control electronic ale mașinii.

Localizatorul auto GPS OBD Teltonika FMB020 este o alegere excelentă pentru persoanele private care au nevoie de o soluție simplă din punct de vedere tehnic pentru a controla deplasarea mașinii familiei. Recent, însă, datorită simplității instalării sale, acesta câștigă popularitate și în cadrul companiilor pentru gestionarea mașinelor. Acest localizator de mici dimensiuni este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea în camioane sau autobuze.

Configurarea de bază se face prin intermediul software-ului Teltonika Configurator, care oferă o gamă largă de opțiuni de configurare. Teltonika Configurator este un instrument sofisticat pentru gestionarea localizatorilor GPS, în care puteți gestiona și mai multe tipuri de dispozitive. Acest instrument vă permite, de asemenea, să efectuați actualizări de firmware, diagnosticarea dispozitivelor, verificări de sănătate și depanare. Configurator suportă conexiunea prin cablu USB și Bluetooth. Configuratorul trebuie să fie instalat pe un PC cu sistem de operare Windows (de la Vista la Windows 10).

Funcția de eveniment SMS - vă permite să trimiteți un SMS configurat atunci când este declanșat un eveniment. Localizatorul este controlat în principiu prin comenzi SMS, dar putem seta și o acțiune la primirea unui apel, prin care localizatorul va împărtăși imediat coordonatele locației curente într-un SMS, va dezactiva Geofence-ul automat, dispozitivul se va opri etc.

Funcția GEO fence - posibilitatea de a seta zona geografică pe care localizatorul (vehiculul) nu trebuie să o părăsească. Zona poate fi setată automat sau manual. AutoGeofence se bazează pe ultima locație cunoscută după ce mișcarea s-a oprit. În cazul setării manuale a zonelor, dispozitivul poate avea până la 50 de zone Geofence configurabile.

Eco / Green driving (conducere ecologică/verde) - Atunci când parametrii vehiculului depășesc valorile presetate pentru accelerație maximă, frânare maximă sau viraje maxime, se declanșează un scenariu și se generează o înregistrare. Scenariul este activat până când valoarea curentă de Accelerare, Frânare sau Curbă scade sub valoarea parametrilor prestabiliți.

Over Speeding (exces de viteză) - Atunci când viteza vehiculului depășește valoarea maximă de viteză configurată, scenariul este activat și se generează o înregistrare a evenimentului.

Crash detection (detectarea accidentelor) - Dispozitivul poate detecta evenimente care variază de la o atingere ușoară a dispozitivului până la un accident grav, în funcție de valorile prestabilite.

Towing Detection (detectarea remorcării) - Această funcție ajută la informarea șoferului cu privire la mișcarea neașteptată a vehiculului atunci când acesta a fost parcat (de exemplu, atunci când este remorcat). 

Unplug Detection (detecție deconectare) - Când dispozitivul este deconectat de la alimentare, localizatorul vă va alerta la un număr autorizat prestabilit. Această funcție este foarte utilă în cazul deconectării nedorite a dispozitivului de localizare de către un angajat sau al furtului dispozitivului de localizare.

Contor de combustibil

Parametrii dispozitivului:

  • Tip de conectare: priză OBD II
  • Tehnologie: GSM/GPRS/GNSS/BLUETOOTH
  • Sensibilitate de urmărire -165 dBM
  • Precizia poziționării <2,5 CEP
  • Precizia vitezei < 0,1 m/s (+/- 15%)
  • Porniri la cald < 1 s / porniri la rece < 35 s
  • Setare prin comenzi SMS: configurare, evenimente, reglare
  • Tehnologie GSM (2G Quad-band 850/900/1800/1900 MHz)
  • Transfer de date: GPRS Multi-Slot Clasa 12 (până la 240 kbps)
  • Gama de tensiune de intrare 12 - 30 V DC cu protecție la supratensiune
  • Baterie de rezervă 3,7V / 40mAh
  • Bluetooth 4.0
  • USB: 2.0 Micro-USB
  • 2x LED-uri pentru indicarea vizuală a stării
  • Monitorizarea combustibilului
  • Senzori: accelerometru
  • Moduri de somn: GPS Sleep, Online Deep Sleep, Deep Sleep, Ultra Deep Sleep
  • Capacitatea de a seta numere autorizate (pentru primirea de SMS-uri și apeluri) și numere predefinite (pentru trimiterea de evenimente SMS și efectuarea de apeluri)
  • Nivel de protecție: IP41
  • Temperatura de funcționare (fără baterie): -40°C până la +85°C (cu baterie -20°C până la +45°C)
  • Umiditatea de funcționare: 5% până la 95% fără condensare
  • Dimensiuni 52,6 x 29,1 x 26 mm (L x l x îh)
  • Greutate: 30g

Alimentați localizatorul GPS fără griji

Localizatorul GPS este, de asemenea, alimentat de la conectorul OBD al mașinii, eliminând grija de a trebui să conectați alimentarea de la bateria mașinii. Localizatorul GPS conține o baterie încorporată în corpul său. Aceasta servește ca sursă de alimentare de rezervă pentru a asigura funcționalitatea dispozitivului chiar și atunci când mașina nu este pornită.
Priza OBD este utilizată pentru a conecta mașina la sistemul de diagnosticare și toate mașinile fabricate începând cu anul 2004 sunt echipate cu aceasta. Locația exactă a prizei de diagnosticare OBD depinde de tipul mașinii dumneavoastră (de obicei este situată în cabina mașinii, în partea stângă sub volan).

Localizați cu ușurință autovehiculul dumneavoastră

Puteți afla locația actuală a dispozitivului de localizare sunând sau trimițând un mesaj text la dispozitivul de localizare (sau la numărul de telefon al cartelei SIM inserate în dispozitivul de localizare) și în câteva zeci de secunde vă veți primi locația într-un mesaj text.

Funcții avansate ale localizatorului GPS

Pentru a utiliza toate funcțiile localizatorului, trebuie să achiziționați și  accesul la baza de hărți vă permite să urmăriți atât mișcarea online a dispozitivului de localizare GPS, cât și istoricul mișcărilor acestuia.

Conținutu pachetului:

  • OBD GPS localizator auto Teltonika FMB020
  • cablu USB de configurare
Înștiințare:
Cartela SIM nu este inclusă.

Parametri

Metoda de comunicare GSM / 3G, GPRS, SMS
Metoda de alimentare cu energie electrică de la conectorul OBD
 Un abonament la serverul Secutrack.net, pentru urmărirea localizatorului în baza de hărți online, istoricul de urmărire și alte funcții nu este inclus în achiziția produsului. Fără obținerea unei licențe, localizatorul poate fi utilizat numai în modul de comunicare prin SMS.
Informații despre instrucțiuni în limba romina.
Salvăm pădurile și nu tipărim manuale standard. Cu toate acestea, le puteți descărca instructiunile rominesti din „Anexa”. În același timp, puteți găsi o mulțime de sfaturi și trucuri în secțiunea Sfaturi tehnice.
Искате доставка на стоки до България? Вижте OBD GPS локатор за автомобили Teltonika FMB020
¿Quiere entregar productos en España? Echa un vistazo GPS OBD localizador de coches Teltonika FMB020
Vuoi consegnare la merce in Italia? Dai un'occhiata OBD GPS localizzatore auto Teltonika FMB020
OBD GPS lokator avtomobila Teltonika FMB020
Chcesz dostarczyć towar do Polski? Patrzeć na Lokalizator samochodowy OBD GPS Teltonika FMB020
Sie möchten Waren nach Deutschland liefern? Werfen Sie einen Blick auf OBD GPS-Fahrzeugortungsgerät Teltonika FMB020
Chcete zboží doručit do České republiky? Podívejte se na OBD GPS lokátor do auta Teltonika FMB020
Chcete tovar doručiť na Slovensko? Pozrite sa na OBD GPS lokátor auta Teltonika FMB020
Sie möchten Waren nach Österreich liefern? Werfen Sie einen Blick auf OBD GPS-Fahrzeugortungsgerät Teltonika FMB020
Szeretne árut szállítani Magyarországra? Nézze meg a OBD GPS autó helymeghatározó Teltonika FMB020

Produse

Categorii de bunuri

Filtre

Contact

Programul de lucru

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
153 evaluare