5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Localizator GPS pentru mașină Secutek SGT-LK300

Localizator GPS pentru mașină Secutek SGT-LK300

Localizator GPS Secutek SGT-LK300 pentru conectarea bateriei, potrivit pentru urmărirea poziției mașinilor și a mașinilor companiei    mai multe

Preț per 1 bucăți incl. TVA: 225,00 Lei
Preț per 1 bucăți fără TVA: 189,08 Lei
Cadou
Mai mult de 5 buc în stoc
Timpul de expediere: în 24 de ore
Producător: Secutek Secutek
Codul produsului: GPS105

Specialist în domeniu de peste 10 ani

 Cel mai mare sortiment de tehnologii de spionaj

 Dezvoltare proprie și producție personalizată

Descriere

Localizator GPS pentru mașină Secutek SGT-LK300

Localizatorul GPS auto Secutek SGT-LK300 pentru conectarea la bateria mașinii are dimensiuni reduse și aspect discret, ceea ce face acest localizator ideal pentru instalarea discretă într-o mașină. Conexiunea la bateria mașinii asigură, de asemenea, funcționarea sa fără întreținere. Cu acest localizator veți avea întotdeauna o privire de ansamblu asupra mișcării mașinii dvs. sau chiar asupra întregii flote a companiei dumneavoastră. Printre altele, localizatorul este echipat cu accesorii, datorită cărora pot fi utilizate multe funcții laterale interesante

Atunci când achiziționați o bază de hartă (contra cost), este posibil să utilizați funcții avansate precum monitorizarea poziției actuale a localizatorului online în hărți, inclusiv istoricul mișcării sale sau stabilirea limitelor de mișcare ale gardului GEO.

Proprietati chie:

 • dimensiuni mici și aspect discret
 • potrivit pentru instalare discretă
 • precizie de localizare de până la 10 metri
 • localizator pentru conectarea directă la puterea bateriei auto
 • aflând poziția mașinii în câteva secunde
 • control simplu de bază prin mesaje SMS
 • posibilitatea de a urmări mișcarea, inclusiv istoricul prin interfața web sau aplicația mobilă (aceste funcții sunt disponibile la un cost suplimentar)

Localizatorul GPS auto Secutek SGT-LK300 este ideal pentru utilizarea în mașinile companiei, dar poate fi folosit și pentru a controla și monitoriza mișcarea flotei de autobuze, camioane, taxiuri sau companii de închiriere auto. Localizatorul GPS este conceput pentru a se conecta direct la bateria mașinii. Nu există pericolul ca șoferul să îl deconecteze din greșeală.

Alte functii si caracteristici:

 • baterie reîncărcabilă de rezervă cu o capacitate de 110mAh
 • modul de sleep time modeși shock sleep mode
 • Notificare prin SMS cu privire la depășirea vitezei stabilite a mașinii
 • funcție de shock alarm (notificare în cazul deplasării vehiculului)
 • butonul SOS
 • dimensiuni 75x40x15mm
 • greutate 40 g

Pentru ca localizatorul să comunice de la distanță, este necesar să introduceți o cartelă nano SIM cu date active. Dacă nu doriți să vă ocupați de această zonă, comandați localizatorul și configurația acestuia, care include și o cartelă SIM.

Urmarire discreta a vehiculului

nstalarea acestui localizator GPS nu este extrem de simplă ca în cazul altor tipuri de localizatoare, dar pe de altă parte este posibil să instalați localizatorul discret în orice loc al mașinii selectate. Urmați diagrama din manualul produsului pentru instalare (instrucțiunile pot fi găsite în anexele de pe această pagină). După conectarea localizatorului la sursa de alimentare, trebuie doar să introduceți cartela SIM în localizator și să setați numărul autorizat către care localizatorul GPS va trimite poziția detectată.

Sfat:
Pentru instalarea ascunsă sau numai pentru conectarea localizatorului GPS la sursa de alimentare de la mașină, vă recomandăm ca instalarea să fie efectuată de un tehnician cu experiență sau electrician auto.

Sursa de alimentare a locatorului

Pentru a nu trebuie să ne gândim în continuare la înlocuirea sau reîncărcarea bateriilor, acest localizator GPS este conceput pentru a fi alimentat de o baterie auto. În ciuda acestui fapt, conține o baterie mică încorporată în corpul său, care, totuși, servește doar ca sursă de rezervă pentru a asigura funcționalitatea dispozitivului chiar și atunci când mașina nu este pornită.

Instiintare in caz de deconectare

De îndată ce dispozitivul este deconectat sau oprit de la sursa de alimentare, va fi trimisă o notificare și va fi apelat la numărul administratorului. Această caracteristică este foarte utilă în cazul tăierii nedorite a localizatorului de către angajat sau furtului localizatorului.

Foarte usor de determinat pozitia vehiculului

În mod implicit, puteți afla locația curentă a localizatorului apelând sau trimitând un mesaj SMS către localizator (sau la numărul de telefon al cartelei SIM introduse în localizator) și în câteva zeci de secunde veți primi locația în mesajul SMS sub forma unei adrese URL.

Avertisare pentru miscare si la depasirea vitezei

Veți primi o notificare prin SMS dacă dispozitivul se mișcă mai repede decât viteza pe care ați setat-o ​​sau dacă se deplasează din nou după o oprire mai lungă.

Moduri de lucruri economice

Localizatorul are două moduri de economisire a energiei, și anume „modul timp de repaus”, în care localizatorul doarme automat după 5 minute și poate fi trezit numai dacă sunați sau trimiteți un SMS pentru a trimite locația.
Al doilea mod este „Shock sleep mode”, unde localizatorul latent poate fi trezit numai prin mișcare (de exemplu pornirea mașinii).

Buton SOS

Mai ales persoanele în vârstă se pot găsi într-o situație în care se pierd sau se simt dezorientați. Pentru aceste cazuri, localizatorul GPS este echipat cu un buton SOS, care poate fi dus în cabina mașinii și atunci când este apăsat, dispozitivul trimite un mesaj SMS la numărul autorizat al administratorului localizatorului (adică al dvs.).

Interceptare in jurul locatorului GPS

Localizatorul GPS este echipat cu un microfon pe un cablu lung. Când este dus în cabina mașinii, localizatorul GPS poate fi trecut în modul de ascultare și ascultând ceea ce se întâmplă în mașină.

Functii avansansate a localizatorului

Pentru a utiliza toate funcțiile localizatorului, este, de asemenea, necesar să obțineți o bază de hartă Secutrack. Accesul la baza hărții vă permite să urmăriți online mișcarea localizatorului GPS, inclusiv istoricul mișcării sale.

 Va recomandam achizitionarea bazei de date
 intr-o comanda impreuna cu localizatorul.

Atunci când achiziționați o bază de hartă suplimentară, este necesar să o activați fizic la magazinul nostru. Baza hărții poate fi activată și de la distanță, dar în acest caz este necesară cooperarea dvs. și din experiența noastră oprită.

Parametri

Metodă de comunicare GPRS, SMS
Metodă de alimentare cu energie electrică Conexiune la bateria mașinii
Interfaţă de reţea 2G GSM / GPRS
Temperatură de lucru -20°C až +65°C
Consum în modul stand-by 5mA
Frecvența GSM 850/900/1800/1900MHz
Sensibilitate GPS -159 dB
GPS Da
Consum 32mA
Alimentare De la bateria mașinii
Microfon Da
Voltaj 10-40V
Semnal GEO Da (în harta opțională Secutrack)
Capacitate baterie 3.7V 110mAh
Determinarea poziției la pornire aprox.45s (pornire la cald 1-35s)
Conectare la baterii auto Da
Arhiva de mișcare Da (în harta opțională Secutrack)
Urmărirea online a locației pe hartă Da (în harta opțională Secutrack)
Detectarea localizării prin SMS Da
Greutate 40 g
Dimensiuni 75 x 40 x 15 mm
 Un abonament la serverul Secutrack.net, pentru urmărirea localizatorului în baza de hărți online, istoricul de urmărire și alte funcții nu este inclus în achiziția produsului. Fără obținerea unei licențe, localizatorul poate fi utilizat numai în modul de comunicare prin SMS.
Informații despre instrucțiuni în limba romina.
Salvăm pădurile și nu tipărim manuale standard. Cu toate acestea, le puteți descărca instructiunile rominesti din „Anexa”. În același timp, puteți găsi o mulțime de sfaturi și trucuri în secțiunea Sfaturi tehnice.
Искате доставка на стоки до България? Вижте GPS локатор за автомобил Secutek SGT-LK300
Želite li isporučiti robu u Čhorvatsu? Pogledaj GPS lokátor do auta Secutek SGT-LK300
Vuoi consegnare la merce in Italia? Dai un'occhiata Localizzatore GPS per auto Secutek SGT-LK300
Chcete zboží doručit do České republiky? Podívejte se na GPS lokátor do auta Secutek SGT-LK300
Chcete tovar doručiť na Slovensko? Pozrite sa na GPS lokátor do auta Secutek SGT-LK300
Sie möchten Waren nach Österreich liefern? Werfen Sie einen Blick auf GPS Tracker ins Auto Secutek SGT-LK300
Szeretne árut szállítani Magyarországra? Nézze meg a GPS nyomkövető Secutek SGT-LK300 autóhoz

Produse

Categorii de bunuri

Filtre

Contact

+40364228036

Programul de lucru

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 5 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
95 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
104 evaluare