5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Localizator GPS pentru mașinile de companie Secutek SGT-LK720

-34 %
Localizator GPS pentru mașinile de companie Secutek SGT-LK720

Localizator GPS Secutek SGT-LK720 pentru conectarea bateriei, potrivit pentru urmărirea poziției mașinilor companiei.    mai multe

Preţ normal: 295,00 Lei
Preț per 1 bucăți incl. TVA: 195,00 Lei
Preț per 1 bucăți fără TVA: 163,87 Lei
Temporar indisponibil Contactează vânzătorul
Producător: Secutek Secutek
Codul produsului: GPS96

Specialist în domeniu peste 10 ani

 Cel mai mare sortiment de tehnologii de spionaj

 Dezvoltare proprie și producție personalizată

/localizator-gps-pentru-masinile-de-companie-secutek-sgt-lk720-e126774.htm
Descriere

Localizator GPS pentru mașinile de companie Secutek SGT-LK720

Localizator GPS pentru mașini de companie Secutek SGT-LK720 pentru conectarea la sursa de alimentare de la bateria mașinii are dimensiuni reduse și aspect discret, datorită căruia acest localizator este ideal pentru instalarea ascunsă în mașină. Conexiunea la bateria mașinii asigură, de asemenea, funcționarea sa fără întreținere. Cu acest localizator veți avea întotdeauna o privire de ansamblu asupra mișcării mașinii dvs. sau chiar asupra întregii flote a companiei dumneavoastră.

Atunci când achiziționați o bază de hartă (contra cost), este posibil să utilizați funcții avansate, cum ar fi monitorizarea poziției actuale a localizatorului online în hărți, inclusiv istoricul mișcării sale sau stabilirea limitelor de mișcare ale gardului GEO.

Proprietati cheie:

 • dimensiuni reduse și aspect discret
 • localizator GPS ideal pentru instalare ascunsă
 • precizie de localizare de până la 10 metri
 • localizator pentru conectarea directă la puterea bateriei auto
 • aflând poziția mașinii în câteva secunde
 • posibilitatea de a urmări mișcarea utilizând o interfață web sau o aplicație mobilă la un cost suplimentar

Localizatorul GPS Secutek SGT-LK720 este ideal pentru utilizarea în mașinile companiei, dar poate fi utilizat și pentru a controla și monitoriza mișcarea flotei de autobuze, camioane, taxiuri sau companii de închiriere auto. Localizatorul GPS este ascuns, iar sursa de alimentare este conectată direct la bateria mașinii. Nu există pericolul ca șoferul să îl deconecteze din greșeală.

Alte functii si caracteristici:

 • baterie reîncărcabilă de rezervă cu o capacitate de 80mAh
 • sleep time mode  (setare implicită) și shock sleep mode (localizatorul doarme automat după 5 minute și poate fi trezit doar prin mișcare)
 • notificare prin SMS cu privire la depășirea vitezei setate a mașinii
 • funcție de alarmă de șoc (notificare în cazul deplasării vehiculului)
 • dimensiuni 31 x 31 x 57 mm
 • greutate 29,3 g

Pentru ca localizatorul să poată comunica de la distanță, este necesar să introduceți o cartelă nano SIM cu date active. Dacă nu doriți să vă ocupați de această zonă, comandați localizatorul și configurația acestuia, care include și o cartelă SIM.

Urmarirea discreta a vehiculului 

Instalarea acestui localizator GPS nu este extrem de simplă, cum ar fi localizatorul GPS OBD Secutek SGT-LK730, dar pe de altă parte este posibil să instalați localizatorul în secret complet oriunde în mașina selectată. Urmați diagrama din manualul produsului pentru instalare (instrucțiunile pot fi găsite în anexele de pe această pagină). După conectarea localizatorului la sursa de alimentare, trebuie doar să introduceți cartela SIM în localizator, să setați numărul autorizat către care localizatorul GPS va trimite poziția detectată.

Sfat: Pentru instalarea ascunsă sau numai pentru conectarea localizatorului GPS la sursa de alimentare de la mașină, va recomandăm ca instalarea să fie efectuată de un tehnician cu experiență sau de un electrician auto.

Sursa de alimentare a locatorului GPS fara probleme

Deși localizatorul GPS al companiei Secutek SGT-LK720 este adaptat pentru alimentarea de la o baterie auto, acesta conține o baterie mică încorporată în corpul său. Cu toate acestea, servește doar ca sursă de rezervă pentru a asigura funcționalitatea dispozitivului chiar și atunci când mașina nu este pornită.

Va instiinteaza in caz de deconectare

De îndată ce dispozitivul este deconectat sau întrerupt de la sursa de alimentare, va fi trimisă o notificare și va fi apelat la numărul administratorului. Această caracteristică este foarte utilă în cazul tăierii nedorite a localizatorului de către angajat sau furtului localizatorului.

Foarte usor aflati pozitia vehicului

În mod implicit, puteți afla locația curentă a localizatorului apelând sau trimitând un mesaj SMS către localizator (sau la numărul de telefon al cartelei SIM introduse în localizator) și în câteva zeci de secunde veți primi locația în mesajul SMS sub forma unei adrese URL.

Functii avansate de locator GPS

Pentru a utiliza toate funcțiile localizatorului, este, de asemenea, necesar să obțineți o bază de hartă Secutrack. Accesul la baza hărții vă permite să urmăriți mișcarea localizatorului GPS atât online, cât și istoria mișcării sale.

 Recomandam achizitionarea bazei mapei intr-o comanda cu localizatorul

Atunci când achiziționați o bază de hartă suplimentară, este necesar să o activați fizic la magazinul nostru. Baza de hărți poate fi activată și de la distanță, dar în acest caz este necesară cooperarea dvs. și experiența noastră arată că această activare de la distanță a bazei de hărți este necesară din punct de vedere tehnic  este complicata pentru ambele părți.

Continutul pachetului:

 • Localizator GPS pentru mașinile companiei Secutek SGT-LK720
 • Manual de utilizare în limba romina (instrucțiunile rominesti sunt disponibile pentru descărcare aici, pe pagina din fila „Atașamente”)

Parametri

Metodă de comunicare GPRS, SMS
Metodă de alimentare cu energie electrică Conexiune la bateria mașinii
Temperatură de lucru -20°C pina la +55°C
Consum în modul stand-by 5mA
Frecvența GSM 850/900/1800/1900MHz
Sensibilitate GPS -159 dB
GPS Da
Consum 32mA
Alimentare De la bateria mașinii
Microfon Da
Voltaj 10-40V
Semnal GEO Da (în harta opțională Secutrack)
Capacitate baterie 3.7V 80mAh
Determinarea poziției la pornire 35 - 80s (transmisie de până la 10 metri)
Conectare la baterii auto Da
Arhiva de mișcare Da (în harta opțională Secutrack)
Urmărirea online a locației pe hartă Da (în harta opțională Secutrack)
Detectarea localizării prin SMS Da
Greutate 29,3 g
Dimensiuni 31 x 31 x 57 mm
 Un abonament la serverul Secutrack.net, pentru urmărirea localizatorului în baza de hărți online, istoricul de urmărire și alte funcții nu este inclus în achiziția produsului. Fără obținerea unei licențe, localizatorul poate fi utilizat numai în modul de comunicare prin SMS.
Informații despre instrucțiuni în limba romina.
Salvăm pădurile și nu tipărim manuale standard. Cu toate acestea, le puteți descărca instructiunile rominesti din „Anexa”. În același timp, puteți găsi o mulțime de sfaturi și trucuri în secțiunea Sfaturi tehnice.
/product-action/increment-product-view-count?productId=126774

Produse

Categorii de bunuri

Filtre

Contact

+40364228036

Programul de lucru

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 5 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
94 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
81 evaluare