5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Localizator GPS portabil Teltonika TMT250

nou
Localizator GPS portabil Teltonika TMT250

Localizator GPS portabil de mici dimensiuni, cu conectivitate GNSS, GSM și Bluetooth cu precizie de localizare de până la 3 metri. Potrivit pentru localizarea vehiculelor personale și de afaceri.    mai multe

Preț per 1 bucăți incl. TVA: 429,00 Lei
Preț per 1 bucăți fără TVA: 360,50 Lei
Mai mult de 5 buc în stoc
Timpul de expediere: în 24 de ore
Producător: Teltonika Teltonika
Codul produsului: GPS115

Specialist în domeniu de peste 10 ani

 Cel mai mare sortiment de tehnologii de spionaj

 Dezvoltare proprie și producție personalizată

Descriere

Localizator GPS portabil Teltonika TMT250

Localizatorul GPS portabil Teltonika TMT250 este un dispozitiv de localizare mic și rezistent la apă, care încape în buzunar. Acesta se remarcă mai ales prin dimensiunile foarte mici și greutatea redusă, ceea ce îl face potrivit pentru locații ascunse. Acest mini-localizator GPS nu numai că vă permite să vă urmăriți locația în timp real, dar oferă și o mulțime de alte informații utile. Este asistentul ideal pentru a supraveghea oameni, animale și lucruri. 

Datorită dimensiunilor sale reduse, localizatorul GPS portabil Teltonika TMT250 poate fi plasat oriunde, de exemplu, într-un rucsac, într-o servietă sau în buzunar în timpul unei drumeții. Astfel, este potrivit pentru urmărirea și monitorizarea mișcărilor persoanelor (cel mai adesea copii sau bătrâni), a bunurilor, cum ar fi o mașină sau o bicicletă, dar poate fi atașat și la zgarda unui câine sau la un hamal de cal. De asemenea, poate fi utilizat în sporturile în aer liber, cum ar fi drumețiile sau excursiile ca o asigurare în caz de urgență. Atunci când călătorim cu avionul, putem pune localizatorul în valiză și să aflăm locația acesteia în cazul în care bagajul este pierdut de compania aeriană în timpul reîncărcării. De asemenea, poate fi folosit pentru a controla angajații, cum ar fi deplasarea personalului de securitate în timpul evenimentelor sportive, unde se poate crea o zonă invizibilă în jurul unei zone preferate și, odată ce persoana părăsește zona, localizatorul trimite automat o alertă. 
O caracteristică importantă este monitorizarea căderilor, unde ajutorul este chemat automat în cazul accidentelor în care, de obicei, nu este nimeni în jur pentru a ajuta. Această funcție poate fi utilizată nu numai pentru persoanele în vârstă și bolnavii pe termen lung, ci și în industrie, unde angajații pot desfășura activități de lucru în izolare față de ceilalți lucrători, fără supraveghere directă sau pe termen lung.

SFAT:
Se poate achiziționa o husă specială cu curea pentru localizator, care este un accesoriu ideal pentru cazurile de monitorizare a mișcărilor persoanelor aflate în carantină sau de monitorizare a persoanelor cu mobilitate limitată (de exemplu, în timpul arestului la domiciliu).
Bineînțeles, sursa de alimentare și butonul SOS sunt în continuare accesibile în această carcasă.

Localizatorul GPS utilizează mai multe tipuri de semnal pentru localizare, asigurând astfel o sensibilitate mai mare. Acesta utilizează tehnologiile GSM, GPRS, GNSS și Bluetooth pentru a achiziționa și transmite datele privind poziția localizatorului. Tehnologia GNSS permite determinarea locației cu o precizie ridicată folosind semnale de satelit. GSM și GPRS sunt utilizate pentru a transfera date între dispozitivul de localizare GPS și telefonul mobil. 

Pentru ca localizatorul să poată comunica de la distanță, trebuie să fie introdusă o cartelă nano SIM cu date active și fără PIN.
Dacă nu doriți să vă ocupați de acest lucru, comandați configurația cu localizatorul, care include cartela SIM. 

Controlul de bază al dispozitivului de localizare GPS se face de la distanță prin comenzi SMS, de obicei prin trimiterea unui mesaj SMS către dispozitivul de localizare (sau către numărul de telefon al cartelei SIM introduse în dispozitivul de localizare). Dacă doriți o utilizare mai ușoară și mai comodă a localizatorului și a tuturor funcțiilor sale, vă recomandăm să comandați baza de hărți Secutrack împreună cu localizatorul. Dacă achiziționați baza de hărți Secutrack (contra unei taxe suplimentare), puteți utiliza funcții avansate, cum ar fi urmărirea locației curente a localizatorului online direct în hărți, inclusiv istoricul mișcărilor acestuia sau setarea comodă a limitelor de mișcare ale gardului GEO.

VĂ RECOMANDĂM SĂ COMANDAȚI BAZA DE HĂRȚI ÎNTR-O SINGURĂ COMANDĂ ÎMPREUNĂ CU LOCALIZATORUL 
Dacă achiziționați suplimentar baza de hărți, trebuie să o activați fizic la magazinul nostru. Baza de hărți poate fi, de asemenea, activată de la distanță, dar în acest caz este necesară cooperarea dvs. și, din experiența noastră, această activare suplimentară de la distanță a bazei de hărți necesită mult timp și este solicitantă din punct de vedere tehnic pentru ambele părți.

Caracteristici cheie:

 • dimensiune mică
 • alimentare cu energie de la bateria încorporată
 • până la 20 de zile de funcționare (timpul scade odată cu frecvența de utilizare)
 • localizează poziția localizatorului în câteva secunde, cu o precizie de 3 m
 • buton SOS pentru un răspuns rapid în caz de urgență
 • alerte prin SMS pentru depășirea vitezei și multe alte evenimente
 • posibilitatea de urmărire a deplasării prin intermediul interfeței web sau al aplicației pentru mobil (contra cost)
 • suport pentru micro-SIM

Configurarea de bază se face prin intermediul Software Teltonika Configurator, care oferă o gamă largă de opțiuni de configurare. Teltonika Configurator este un instrument sofisticat de gestionare a urmăritorilor GPS, prin care puteți gestiona mai multe tipuri de dispozitive. Acest instrument vă permite, de asemenea, să efectuați actualizări de firmware, diagnosticarea dispozitivelor, verificări de sănătate și depanare. Configurator suportă conexiunea prin cablu USB și Bluetooth. Configuratorul trebuie să fie instalat pe un PC cu sistem de operare Windows (de la Vista la Windows 10).

Funcția de eveniment SMS - vă permite să trimiteți un SMS configurat atunci când este declanșat un eveniment. Localizatorul este controlat în principiu prin comenzi SMS, dar putem seta și o acțiune la primirea unui apel, prin care localizatorul va împărtăși imediat coordonatele locației curente într-un SMS, va dezactiva Geofence-ul automat, dispozitivul se va opri etc.

Funcția GEO fence - posibilitatea de a seta o zonă geografică pe care localizatorul (persoană/lucru) nu trebuie să o părăsească. Zona poate fi setată automat sau manual. AutoGeofence se bazează pe ultima locație cunoscută după ce mișcarea s-a oprit. Cu setarea manuală a zonei, dispozitivul poate avea până la 50 de zone Geofence configurabile.

Over Speeding (Viteză excesivă) - Atunci când viteza localizatorului depășește valoarea maximă de viteză configurată, se declanșează un scenariu și se generează un jurnal de evenimente.

Alarm button (buton SOS) - dispozitivul de localizare conține un buton mare de urgență care declanșează această funcție. Astfel, localizatorul GPS vă poate salva viața în caz de accident, cădere sau urgență, când o singură apăsare activează un apel vocal sau trimite un mesaj prin GPRS/SMS.

Man-down detection (Detectarea omului la pământ) - utilizat pentru monitorizarea persoanelor în vârstă și pentru lucrătorii independenți. Permite monitorizarea poziției verticale sau orizontale a utilizatorului fără a apăsa niciun buton și activarea imediată a unei alarme în cazul în care această poziție configurată se modifică. Funcția ManDown recuperează datele curente de la accelerometru, calculează unghiurile dintre pozițiile deplasate și calculează atât direcția orizontală, cât și cea verticală a mișcării (poziția antenei în raport cu cerul). Scanarea se efectuează la fiecare secundă.

Movement event / No Movement event (eveniment de mișcare / niciun eveniment de mișcare) - acest scenariu generează o înregistrare cu prioritate ridicată (sau trimite un SMS) atunci când dispozitivul GPS începe (sau nu începe) o mișcare după un interval de timp stabilit. Modul Eveniment de mișcare generează o înregistrare atunci când începe mișcarea, în timp ce Eveniment fără mișcare generează o înregistrare atunci când mișcarea se oprește.

Parametrii dispozitivului:

 • tipul de localizator: portabil cu baterie încorporată
 • tehnologie: GSM/GPRS/GNSS/BLUETOOTH
 • receptor: 33 de canale
 • sensibilitate de urmărire -165 dBM
 • precizia urmăririi: <3 m
 • precizia vitezei: < 0,1 m/s (+/- 15%)
 • pornire la cald < 1 s / pornire la rece < 35 s
 • setări prin comenzi SMS: configurare, evenimente, reglaj
 • tehnologie GSM (2G Quad-band 850/900/1800/1900 MHz)
 • transfer de date: GPRS max. 107 kbps (descărcare) / max. 85,6 kbps (încărcare)
 • consum de energie: 1,5 mA (Ultra Deep Sleep), 3,5 mA (Deep Sleep), 4 mA (Online Sleep), 8 mA (GPS Sleep), 44 mA (nominal)
 • alimentarea de la bateria reîncărcabilă încorporată: 3,7 V / 800 mAh
 • bluetooth 4.0
 • USB: USB 2.0 cu 4 pini cu contact magnetic
 • 1x LED RGB pentru indicarea vizuală a stării
 • memorie integrată de 128 MB
 • senzori: accelerometru și giroscop
 • ccenarii: Speeding, Man-down, Alarmă, Geofence automat, Geofence manual, Call Action.
 • moduri de veghe: GPS Sleep, Online Deep Sleep, Sleep profund, Deep Sleep, Ultra Deep Sleep.
 • posibilitatea de a configura numere autorizate (pentru primirea de SMS-uri și apeluri) și numere predefinite (pentru trimiterea de evenimente SMS și efectuarea de apeluri)
 • grad de protecție: IP67
 • temperatura de funcționare: -20 °C până la +45 °C
 • umiditate de funcționare: sub 85% fără condensare
 • dimensiuni 44 x 43 x 20 mm (L x l x îh)
 • greutate: 45 g

Baterie încorporată

Localizatorul GPS portabil Teltonika TMT250 are o baterie încorporată de 800 mAh, suficientă pentru până la 20 de zile de funcționare (în modul stand-by - sleep). Atunci când este utilizat în mod activ pentru urmărirea locației, aceasta este suficientă pentru aproximativ 18 ore de funcționare. Bateria trebuie reîncărcată cu ajutorul cablului USB cu conector magnetic inclus (inclus). Un LED colorat indică în mod clar necesitatea de a reîncărca bateria.

Detectarea ușoară a poziției

Puteți afla locația actuală a dispozitivului de localizare prin apelarea sau trimiterea unui mesaj SMS către dispozitivul de localizare (sau către numărul de telefon al cartelei SIM introduse în dispozitivul de localizare) și în câteva zeci de secunde veți primi locația într-un mesaj SMS.

Funcții avansate ale localizatorului GPS

Pentru a utiliza toate funcțiile localizatorului, este necesar să achiziționați baza de hărți Secutrack. Accesul la baza de hărți vă va permite atât să urmăriți online mișcarea în timp real a localizatorului GPS, cât și să vizualizați istoricul mișcărilor acestuia. 

Conținutul pachetului:

 • localizator GPS portabil Teltonika TMT250
 • cablu magnetic de alimentare USB
Înștiințare:
Cartela SIM nu este inclusă.

Parametri

Metodă de comunicare GSM / 3G, GPRS, SMS
Metodă de alimentare cu energie electrică De la bateria proprie
 Un abonament la serverul Secutrack.net, pentru urmărirea localizatorului în baza de hărți online, istoricul de urmărire și alte funcții nu este inclus în achiziția produsului. Fără obținerea unei licențe, localizatorul poate fi utilizat numai în modul de comunicare prin SMS.
Informații despre instrucțiuni în limba romina.
Salvăm pădurile și nu tipărim manuale standard. Cu toate acestea, le puteți descărca instructiunile rominesti din „Anexa”. În același timp, puteți găsi o mulțime de sfaturi și trucuri în secțiunea Sfaturi tehnice.
Искате доставка на стоки до България? Вижте Преносим GPS локатор Teltonika TMT250
Vuoi consegnare la merce in Italia? Dai un'occhiata Localizzatore GPS portatile Teltonika TMT250
Prenosni lokator GPS Teltonika TMT250
Sie möchten Waren nach Deutschland liefern? Werfen Sie einen Blick auf Tragbares GPS-Ortungsgerät Teltonika TMT250
Chcete zboží doručit do České republiky? Podívejte se na Přenosný GPS lokátor Teltonika TMT250
Sie möchten Waren nach Österreich liefern? Werfen Sie einen Blick auf Tragbares GPS-Ortungsgerät Teltonika TMT250
Szeretne árut szállítani Magyarországra? Nézze meg a Teltonika TMT250 hordozható GPS lokátor

Produse

Categorii de bunuri

Filtre

Contact

Programul de lucru

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
125 evaluare