5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Monitorizare de la distanță

Interceptarea de la distanță servește la interceptare în locurile, unde nu aveți acces pentru a monta de exemplu modulatorul de semnal GSM. În oferta noastră găsiți interceptări parabolice de la distanță de la cele de bază până la cele foarte profesionale. Dispozitivele de interceptare de la distanță de înaltă calitate vă permit să ascultați sunete de la distanță de până la sute de metrii. mai multe informații

Interceptări de la distanță prin intermediul parabolei

 Interceptarea parabolică este dotată cu microfon și căști. Este de ajuns să o plasați în locul unde doriți să ascultați și aceasta va amplifica sunetele receptate de multe ori, pe care ulterior le va transmite în căști. Interceptarea parabolică de la distanță nu poate fi utilizată decât atunci când aveți o vedere directă asupra obiectului interceptat. Nu se poate asculta prin perete sau la geam. În acest sens, o să vă ajute interceptarea prin perete. Interceptarea de la distanță se poate folosi la o distanță de până la 400 de metrii.

Cum să utilizați dispozitivul de interceptare de la distanță 

Puneți-vă căștile și setați dispozitivul de interceptare în direcția în care doriți să ascultați. Dacă doriți să aveți și înregistrarea interceptării, atunci este suficient să conectați dispozitivul de înregistrare cum doriți. 

Durata de funcționare a interceptării de la distanță 

Dispozitivul de interceptare de la distanță are o rezistență a bateriei de 10 - 15 ore la o funcționare neîntreruptă. Dacă se descarcă bateria în timpul interceptării, este suficient să o încărcați sau să o înlocuiți cu alta nouă. 

Dispozitive de interceptare de la distanță la comandă

În oferta noastră standard găsiți interceptări de la distanță care vor fi pe placul majorității utilizatorilor. Dacă doriți să aflați mai multe, nu ezitați să ne contactați și noi vă vom pregăti o ofertă individuală. 

O să vă aducem la comandă dispozitivul de interceptare de la distanță care se situează în topul mondial cu o arie de acoperire de peste 700 de metrii și o rezistență mai mare de 100 de ore. 

Interceptare cu laser

Interceptarea cu laser este cea mai dezvoltată formă de interceptare de la distanță. Prin intermediul interceptării cu laser puteți asculta obiecte aflate la o distanță de 2 km. Spre deosebire de interceptarea clasică de la distanță, interceptarea cu laser simplifică ascultarea și prin geam, sau prin perete. Interceptarea cu laser, din păcate nu găsiți momentan în oferta noastră.

Dispozitivele de interceptare de la distanță și utilizarea acestora.

Dispozitivele de interceptare de la distanță pot ușura munca detectivilor sau a echipelor de securitate. Este suficient să găsiți locul potrivit, să stabiliți ținta interceptării și ulterior puteți asculta convorbirea la o distanță de sute de metrii. Dispozitivul de interceptare la distanță vă oferă posibilitatea să descoperiți suspectul chiar în timpul acțiunii.

Interceptarea de la distanță poate fi folosită și de cei care iubesc natura, le oferă posibilitatea să asculte păsări sau orice alte animale de la distanță. Prin intermediul dispozititvul de interceptare puteți urmări cu ușurință și animale pe care omul nu le întâlnește în mod obișnuit oricând.

Vânzarea dispozitivelor de interceptare

Ne ocupăm de vânzarea dispozitivelor de interceptare de câțiva ani, așadar dacă căutați orice fel de dispozitive de interceptare, sunteți la adresa potrivită. În afară de dispozitvele de interceptare de la distanță, oferim spre vânzare și alte dispozitive de interceptare.

Cel mai bine vândute

1. Microfon parabolic EXCLUSIV

Microfon parabolic EXCLUSIV
Microfonul parabolic EXCLUSIV este fără îndoială, cel mai bun dispozitiv de ascultare la distanță de pe piață. Sistemul permite ascultarea până la 450 de metri.

10 995,00 Lei
1 articole
Microfon parabolic EXCLUSIV

Microfon parabolic EXCLUSIV

Microfonul parabolic EXCLUSIV este fără îndoială, cel mai bun dispozitiv de ascultare la distanță de pe piață. Sistemul permite ascultarea până la 450...

în stoc 1- 2 buc.
10 995,00 Lei
   
transport gratuit

Produse

Categorii de bunuri

Filtre

Producători

Populare

Contact

Programul de lucru

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
153 evaluare