5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Mini camerele de spionaj și de securitate înregistrează străinii, hoții și fantomele

Mini camerele de spionaj și de securitate înregistrează străinii, hoții și fantomele

 Camerele ascunse și de securitate înregistrează violatorii, hoții și fantomele

Camerele ascunse și clasicele camere de securitate sunt de neprețuit la descoperirea hoților, altor oaspeți neinvitați sau a angajaților care nu sunt cinstiți. Au și alte posibilități de utilizare, deoarece capturează mai ușor tot ce se întămplă în fața lor. Uitați-vă la cazurile interesante care s-au întâmplat diferit în întreaga lume.

Camera a descoperit bona care bătea copii de 2 ani 

Imediat la introducere avem ceva, ce ar trebuii să intereseze pe fiecare părinte. Dacă îți încredințezi copii în grija unor persoane străine, ar trebuii să aveți certitudinea de 100% că se va comporta adecvat cu copilul dumneavoastră. Din păcate, nu este mereu așa.

Știu asta, niște părinți din Rusia, care au descoperit pe bona sa nemiloasă cu ajutorul unei camere ascunse. Cazul a fost preluat ulterior de către poliție. 

Camera de spionaj este în primul rând neobservabilă și arată ca o alarmă, așadar o să o observe foarte rar. Acest lucru va permite să vă dați seama de lucrurile pe care nu le-ați observat până acum.

 

Sursa: opposingviews.com

 

Camera a surprins spiritul copilului 

O poveste înspăimântătoare și contradictorie s-a întâmplat în Mexic. Camerele de securitate exterioare la un cazino renumit trebuiau să înregistreze spiritul unui copil mic. Găsiți acest video aici  și trageți singur concluzia. Este realitate? Sau ficțiune? 

Înregistrarea are zeci de mii de vizualizări, a ajuns în mass-madia și a stârnit reacții considerabile. Unii tind să creadă în ea, alții o consideră o înșelătorie. 

 

Hoții au furat… camera de securitate

La final avem un caz amuzant din SUA. Proprietarul unei case cu garaj a fost prăduit de hoți cu puțin timp în urmă, așadar și-a montat în garaj două camere de securitate cu detectare a mișcării.

Într-o noapte l-a trezit  femeia, după ce a auzit zgomot în garaj, a mers să se uite acolo și a găsit o cameră demontată. Hoții au furat-o, dar cealaltă cameră le filma tot timpul. Soția a văzut apoi doi oameni care fugeau în pădurea din apropiere. 

Poliția a venit la fața locului și a găsit urme de pătrundere violentă și a urmărit hoții prin pădure, unde le-a găsit lucrurile. Până la urmă, s-a aflat că este vorba despre doi vecini - bărbat și soție care aveau deja câteva mici antecedente.

 

Sursa: mlive.com

 

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 5 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
94 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
81 evaluare