5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Recenzii ceasurilor pentru copii cu localizator GPS

Ceasul pentru copii cu localizator GPS este de mult timp unul dintre cele mai solicitate produse din eshop-ul nostru. În momentul de față, nu avem decât un singur model. De aceea am decis să dezvoltăm acest sortiment cu modele noi. Cum s-au descurcat la test, puteți afla din acest articol.

O
O

Aspectul și prelucrarea

În ceea ce privește prelucrarea, toate ceasurile funcționează bine. Ceasul alb (ceas GPS pentru copii GPS51) se disting ușor. Se observă deja de la prima vedere că sunt un pic mai bune. Oferă de asemenea singurul încărcător magnetic și slotul pentru cartela SIM se află sub o copertă ce se deșurubează. Se așteaptă de la ele să fie cu cea mai lungă durată de viață și cea mai bună rezistență generală.

 

Aplicații mobile

Aplicația SeTracker funcționează bine, este simplă de gestionat și efectuează ceea ce trebuie. În plus, este stabilă, nu pică și nu încarcă telefonul. Din propria noastră experiență, asta nu este mereu standard pentru celelalte aplicații. Ba mai mult, este foarte ușor să vă conectați ceasul cu aplicația - o chestiune de doar câțiva pași.

Prin intermediul aplicației puteți urmări locația actuală și istoria mișcării. Se află la dispoziție diferite setări - număr SOS, modul de trimitere a locației (fiecare minut, 10 minute sau o oră), notificări SMS și similare. Pot fi conectate la aplicație mai multe ceasuri, în timpul testului nostru, am avut adăugate toate cele trei ceasuri și nu am avut probleme la trecerea dintre ele.

O
O
o
o

Comunicare bidirecțională

Comunicare bidirecțională funcționează excelent. Puteți suna ceasul de pe orice număr și după aceea se desfășoară convorbirea obișnuită. Puteți telefona de pe ceas nu doar la numărul presetat SOS, dar și la alte numere din agenda telefonului. Puteți configura până la 10 contacte.

Prin intermediul aplicației mobile este posibilă interceptarea de la distanță. Trimiteți cererea în ceas și o să vă sune înapoi. După primirea apelului, auziți tot ce se întâmplă în jurul ceasului. Asta nu se observă pe ceas.

 

Rezistența

Rezistența ceasului ne-a surprins într-un mod plăcut. Ne-am așteptat la rezistență cca 1 zi, dar ceasul a rezistat șă funcționeze în medie de 3 zile - am testat de trei ori rezistența. Pe toată durata testului de rezistență, am avut ceasul cu noi. Au înregistrat mișcarea obișnuită prin oraș (la lucru, de la lucru, mișcarea prin clădire și un drum de 30 de km până la Praga și înapoi). 

 

Concluzia

Toate ceasurile funcționează bine, se gestionează asemânător și funcționează cu aceeași aplicație, pe care după o clipă de utilizarea, veți învăța să o folosiți exact așa cum aveți nevoie. Cipul GPS  funcționează bine și precis, are problemă doar la o clădire închisă departe de geam. În clipa în care GPS-ul nu este detectat, ceasul poate afișa locația aproximativă prin intermediul BTS (obținută prin intermediul semnalului mobil).

Evaluare

  • GPS rapid și precis
  • Aplicații mobile care funcționează bine
  • Câteva stiluri și culori
  • Rezistența bateriei
Ți-a plăcut acest articol?

Discuții

Nimeni nu a comentat acest subiect încă.

Comentariile pot fi adăugate numai de utilizatori înregistrați și conectați.

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
125 evaluare