5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Reciclarea deșeurilor eletrice

În conformitate cu legea nr.185/2001 Coll., privind deșeurile și schimbarea unor legi, cu modificările ulterioare, permitem clienților noștrii să predea gratuit aparatul vechi pentru a fi eliminat în magazinele noastre.

La cumpărarea produsului nou puteți preda produsele electrice de același tip la oricare dintre magazinele noastre în orice moment al programului de lucru.

Eliminarea echipamentelor electrice se poate comanda și prin intermediul e-mailul. Reciclarea se desfășoară prin intermediul slujbei de curierat și al serviciului de schimb. Serviciul este gratuit.

Echipamentul electric nu poate fi eliminat împreună cu restul deșeurilor, dar trebuie aruncate la punctele desemnate sau la punctele de colectare sau la punctele de preluare (vezi mai sus). Aceste dispozitive și deșeuri vor fi utilizate în continuare la producerea unor noi dispozitive. Substanțele periculoase și nocive din aceste dispozitive pot dăuna mediului sau sănătății umane.

Témata

GDPR(1)
Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 5 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
94 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
81 evaluare