5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Tot ce trebuie să știi

privind securitatea casei

Securitatea casei

Presupuneți că securizarea locuinței costă mult și trebuie instalată de o firmă specializată? Realitatea este total opusă. Echipamentele moderne și profesionale costă puțin , în jur de 5 mii CZK și cel mai mult o să vă ajute nu doar în privința oaspeților nepoftiți. Astfel de sisteme de securitate vă puteți instala mai simplu singuri. O să vi le punem cu drag în funcțiune și acasă la dumneavoastră, iar datorită ușurinței cu care se utilizează produsele, veți reuși să o faceți și dumneavoastră cu siguranță. Sistemele de securitate, pe care le găsiți în această categorie, sunt universale. O să vă protejeze nu doar în fața hoților și oaspeților nepoftiți,dar și împotriva incendiilor, scurgeri de gaze și alte evenimente neplăcute! Fiecare obiect este diferit. Dacă doriți să vă consultați în legătură cu alegerea unei soluții optime pentru casa dumneavoastrp, contactați-ne. 

Securizarea casei – cele mai bune produse

  • Alarmele GSM asigurarea principală a casei împotriva hoților nepoftiți pe care le puteți folosi și în alte scopuri (detector de scurgere a gazelor, detector de fum și altele). Un avantaj foarte mare ale acestor alarme moderne este faptul că pot fi ”împerecheate” cu soluțiile introduse mai jos. 
  • Camerele IP – captură de imagine și a sunetului confortabile. Datele vor fi trimise și salvate în modul ales de dumneavoastră. Imaginea din camera de securitate IP poate fi urmărită de la distanță prin telefonul mobil sau de pe PC. Desigur sunt prezente și avertismentele la detectarea mișcării și alte funcții avansate. 
  • Camere vinatoare pentru protejarea proprietății – instrumente specializate, au rezistență de câteva luni și sesizează mișcarea în locul ales. Nu opresc hoții de la faptele lor, dar îi înregistrează. Dacă doriți să capturați hoțul neinvitat în faptă, cea mai bună soluție este utilizarea camerei trapp sau a camerelor ascunse.

Alarme GSM

Statisticile sunt incontestabile. Rezultatele arată că majoritatea furturilor și atacurilor ar putea fi prevenite printr-o instalare simplă a unor dispozitive de securitate de bază sub forma alarmei GSM. Acest produs complex costă în jur de 5 mii de coroane, ceea ce reprezintă o sumă ”neglijabilă” în comparație cu o gospodărie ”protejată”. Alarma GSM este simplă, dar sistemul complex este alcătuit din unitatea centrală și senzori care îi transmit informații. Și în funcție de setările lor, poate fi vorba despre detectoare de mișcare (împotriva hoților și a oaspeților neinvitați), dar și despre detectoare de fum sau gaz. Senzorii pot comunica cu unitatea centrală prin cablu sau wireless.

 

Dacă alarma este dotată și cu funcția WiFi, veți putea să o controlați și să o configurați confortabil direct prin aplicația din smartphone. Puteți să vă uitați la demonstrație în videoclipul de mai jos:  

Imagine
Camere IP

Camere de securitate IP

Cel mai important avantaj al camerei IP este posibilitatea de a urmări imaginea în timp real prin telefonul mobil sau PC. În cazul în care utilizați doar o cameră, o alegere ideală este IP camera de înregistrare care poate stoca înregistrările pe cartela micro SD introdusă. La folosirea unui număr mai mare de camere, pentru arhivarea înregistrării, recomandăm să utilizați NVR (video-recorder de rețea) în care puteți introduce un disc de o capacitate de până câțiva TB, și permite înregistrarea dintr-un număr mai mare de camere IP în același timp. [camerele de înregistrare IP]

Pentru securitatea casei cele mai populare sunt camerele Wi-Fi IP – acestea se conectează la rețeaua locală, prin care se transmit înregistrările din cameră. Camerele WiFi IP au obținut popularitatea, în special datorită faptului că la instalarea lor, nu trebuie să montați cabluri complicate. Cel mai avansat tip sunt camerele IP PZT – acestea pot ”controla” inclusiv mișcarea la distanță. Bineînțeles putem plasa camerele IP atât în interior, cât și în exterior. Aceste camere sunt rezistente la condițiile exterioare și o să vă ajutăm cu drag în alegerea lor. În cazul camerelor care ”atrag privirea” recomandăm să cumpărați produse cu protecție împotriva vandalismului. 

O alegere foarte inteligentă este combinarea sistemelor de securitate cu una sau mai multe camere IP.

Camere de vinatoare

Camere vinatoare pentru hoți este unul dintre cele mai populare produse pentru protejarea proprietății. Acest ajutor se evidențiază prin rezistența extrem de lungă a bateriei și raritatea sa (bineînțeles și în clipa realizării înregistrării). În funcție de tipul produsului, puteți utiliza și o serie de funcții suplimentare, de ex.  în plus puteți completa camera vinatoare cu produse cum ar fi cutie antifurt sau panou solar simplu, care asigură încărcarea continuă a camerei de vinatoare. O parte componentă a camerei vinatoare este iluminarea cu infraroșu care asigură vederea și pe timpul nopții. În funcție de tipul concret al camerei de vinatoare, iluminarea poate funcționa până la o distanță de câțiva zeci de metri. 

Cel mai frecvent motiv pentru utilizarea camerei de vinatoare, este în special vandalismul sau micile furturi la case sau cabane. Hoțul este deseori o persoană cunoscută din jurul tău. La instalarea camerei vinatoare, vi se va clarifica totul imediat.  

Cameră trap

Securizarea apartamentului

Securitatea apartamentului, este de obicei împărțită în câteva categorii. Poate fi vorba despre protecția apartamentului proriu-zis împotriva vandalismului, protejarea apartamentului de hoți, sau asigurarea supravegherii apartamentului în timpul absenței dumneavoastre. În oferta noastră găsiți soluționarea pentru toate situațiile menționate, despre care discutăm detaliat mai jos.

Vizorul digital pentru ușă - este vorba despre un dispozitiv practic care este destinat supravegherii spațiului din fața ușii. Vizorul digital din exterior este total discret și în același timp poate fi dotat cu multe funcții avansate, cum sunt de exemplu pornirea înregistrării și atenționarea imediată la detectarea mișcării. 

DoorGuard

Alarmele - sistemele de securitate, sunt dotate cu o unitate centrală și diverși senzori externi. Sistemul vă poate atenționa imediat la detectarea obiectelor prin intermediul apelurilor telefonice în cazul alarmei GSM, sau prin intermediul notificărilor push în cazul alarmei WiFi. Securizarea apartamentului nu ar fi completă dacă alarma nu ar fi dotată cu o sirenă puternică care împiedică foarte rapid acțiunea începută.

Camere ascunse pentru apartament  - dacă doriți să vedeți în imagini ce se întâmplă în apartament pe perioada absenței dumneavoastre, cea mai simplă soluție este utilizarea camerei ascunse. Camera ascunsă poate înregistra în propria memorie, sau în cazul camerelor IP, permite și urmărirea imaginii în timp real de pe telefonul dumneavoastră mobil. 

Interceptările - utilizarea interceptărilor este mai mult decât suficientă pentru descoperirea unei acțiuni nedorite din apartamentul dumneavoastră. Dispozitivul de interceptare poate fi dotat cu detecție a zgomotului, și astfel deseori poate îndeplini și funcția alarmei pentru asigurarea apartamentului de o vizită neașteptată. 

Cele mai populare camere ascunse pentru apartament

Securizarea casei, apartamentului și a obiectelor – alte informații

Securitatea eficientă a casei este în perioada actuală foarte solicitată. Reprezintă o soluționare eficientă pentru asigurarea securității acelor spații și locuri, care de regulă, pentru noi au o importanță personală semnificativă. Pe de altă parte, este vorba despre un domeniu specific, iar clientul obișnuit nu are suficientă experiență și de multe ori alege o rezolvare nepotrivită și costisitoare. De aceea am clarificat pe această pagină cele mai comune (și în același timp și cele mai bune) modalități moderne de securizare a casei. Am menționat cele mai bune tipuri de produse. Să nu uităm:

  • Este important să securizăm toate intrările (și deschiderile) în obiect. 
  • Nu uitați așadar de garaj, ferestre etc.
  • La deschiderile mai puțin securizate (de obicei ferestrele) se recomandă, să instalați mânere care se auto-blochează.

La sistemele anterioare, conectarea prin wireless a senzorilor însemna un preț mai mare. Astâzi totul este diferit. Dezvoltarea tehnologiei moderne a cauzat ca conexiunea wireless a senzorului să fie mai ieftină și în cazul alarmelor. 

Sunteți interesat de securitatea casei? Contactați-ne!

Vă putem ajuta cu alegerea produselor optime în funcție de cerințele dumneavoastre și eventual putem asigura și instalarea profesională și punerea în funcțiune a tehnologiei. 

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
125 evaluare