5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Set WiFi cu interfon Veria 3001-W și stație de intrare Veria 301

transport gratuit
Set WiFi cu interfon Veria 3001-W și stație de intrare Veria 301

Set WIFI de monitor LCD VERIA 3001-W și stație de intrare VERIA 301. Setul WiFi de videofon de casă VERIA excelează prin comunicarea complet digitală între monitor și unitatea de cameră de intrare, în plus, este echipat cu conexiune Wi-Fi cu comunicare cu aplicația TUYA. Conexiunea este cu 4 fire, iar monitorul cu ecran tactil oferă posibilitatea de a conecta două camere AHD externe suplimentare.    mai multe

Dimensiune ecran 7"
Preț per 1 bucăți incl. TVA: 1 595,00 Lei
Preț per 1 bucăți fără TVA: 1 340,34 Lei
Transport gratuit
În stoc la furnizor
Timpul de expediere: 20 de zile lucrătoare
Producător: Veria Veria
Codul produsului: VZ78

Specialist în domeniu de peste 10 ani

 Cel mai mare sortiment de tehnologii de spionaj

 Dezvoltare proprie și producție personalizată

Descriere

Set WiFi cu interfon Veria 3001-W și stație de intrare Veria 301

Ce faci când sună soneria? Renunți la munca pe care o faci in acel moment? De obicei, se întâmplă la momentul nepotrivit. Și te duci la ușă să afli cine a venit să te vadă. Ce se întâmplă dacă aveți un apartament sau o casă mare și vă aflați la un etaj diferit? Te grăbești spre ușă, coborând scări,  deschizând uși, mergând pe coridoare. Dacă este un oaspete binevenit pentru care merită să faci această cursă cu obstacole, atunci bine, dar dacă nu?

Soneriile video Veria sunt un element de siguranță al cărui principal avantaj este  o execuție foarte bună și o fiabilitate a funcționării. Poate fi folosit pentru orice ușă sau poartă de intrare. Când apăsați soneria de pe dispozitivul de la ușă, aceasta începe imediat să transmită imaginile video către monitor, care începe să sune pe tonul pe care l-ați ales. Puteți avea o comunicare bidirecțională cu vizitatorul dumneavoastră, puteți monitoriza zona din fața ușii sau a porții, puteți controla alimentarea cu energie a ușii sau a porții. Ca bonus, puteți conecta și alte două camere de supraveghere.

Funcția Wi-Fi permite conectarea monitorului la o rețea Wi-Fi și datorită aplicației mobile TUYA, oferă posibilitatea monitorizării de la distanță și a comunicării cu vizitatorul, sau puteți deschide și controla de la distanță soneria sau deplasarea porții.

Caracteristici cheie:

 • conexiune Wi-Fi
 • comunicarea este posibilă prin intermediul aplicației TUYA
 • interfață clară cu ecran tactil LCD de 7"
 • captură automată a imaginii sau a înregistrării video a vizitatorilor atunci când sună soneria de la ușă
 • comunicare bidirecțională cu vizitatorul sau lăsarea unui mesaj vocal prin intermediul stației de intrare
 • modularitate - posibilitatea de a extinde sistemul cu monitoare sau camere de supraveghere suplimentare

Conexiune WI-FI și control prin intermediul aplicației TUYA

Datorită Wi-Fi-ului încorporat în monitor, această configurație vă oferă posibilitatea de a vă conecta în orice moment cu vizitatorul care sună. Astfel, puteți utiliza întregul potențial al sistemului de videotelefonie de acasă și puteți deschide poarta sau poarta de călătorie pentru un vizitator fără a fi nevoie să vă părăsiți activitatea preferată sau să fiți acasă.
Sistemul se adaugă pur și simplu la aplicația TUYA preferată și, de atunci încolo, nu veți mai rata niciun vizitator. Aplicația este gratuită atât pentru iOS, cât și pentru Android și vă permite să interacționați direct cu vizitatorul dumneavoastră după ce sună soneria. Sau vă oferă o previzualizare a ceea ce se întâmplă în fața ușii dvs. în orice moment.

Comunicare la distanță

Pentru posibilitatea de a controla de la distanță încuietoarea ușii sau deplasarea porții și pentru comunicarea video cu vizitatorul, este posibilă conectarea monitorului prin conexiune Wi-Fi la aplicația TUYA. Aplicația Tuya este complet gratuită atât pentru iOS, cât și pentru Android.

Posibilitatea de a lăsa un mesaj vocal pentru alte persoane

Mergeți la prânz și trebuie să lăsați un mesaj pentru un coleg. Sau doriți să creați un memento pentru copiii dvs. dimineața. Poți lăsa un bilet banal pe monitorul tău care se pierde printre o duzină de altele și, de asemenea, nu este întotdeauna posibil să transmiți întregul înțeles pe hârtie. Această funcție permite utilizatorului să înregistreze, să lase și să redea zeci de mesaje interne. Dacă un vizitator nu reușește să vă găsească acasă, poate lăsa pur și simplu un mesaj. Iar când vă veți întoarce acasă, veți putea nu numai să vedeți, ci și să auziți cine v-a vizitat. De asemenea, dispozitivul poate fi folosit ca robot telefonic pentru ceilalți membri ai familiei, care pot vedea, printre altele, data și ora la care a fost făcută înregistrarea, numărul de mesaje noi lăsate sau dacă mesajul a fost preluat.

Compatibilitate

Toate monitoarele VERIA din seria 3xxx și stațiile de intrare a camerelor din seria 3xx sunt compatibile între ele. Prin urmare, sistemul poate fi extins în orice moment cu un monitor VERIA suplimentar sau cu o stație de intrare VERIA.

Stația de intrare VERIA 301:

Unitatea de cameră de intrare VERIA 301 are o rezoluție de 2MP (1920 x 1080) și oferă imagini de înaltă calitate atât pe monitor, cât și în aplicația mobilă. Aceasta captează imagini la rezoluție Full HD, utilizează iluminarea IR LED pentru o iluminare pe timp de noapte care nu deranjează în niciun fel mediul înconjurător și un filtru IR Cut pentru a asigura o imagine de cea mai bună calitate pe timp de noapte. Unitatea de cameră are o ieșire pentru controlul el. De asemenea, are încorporat un cititor de cipuri RFID de 13,56 MHz. 

 • rezoluție de 2MP (1920x1080px) pentru imagini de înaltă calitate
 • unghi de vizualizare de 160° (120° orizontal, 90° vertical)
 • iluminator IR și filtru IR Cut pentru o imagine mai bună pe timp de noapte
 • ieșire pentru controlul electric al încuietorii
 • cititor de cipuri RFID la 13,56 MHz (5 bucăți incluse, max. 200 de utilizatori)
 • rezistent la apă cu standardul IP65
 • sistem de conectare cu 4 fire (max. 100m)
 • senzor de imagine 1/2.7" CMOS 2.0 MP, AHD + IR CUT
 • buton retroiluminat cu plăcuță de identificare
 • suportă atât încuietoarea electrică, cât și cea magnetică
 • semnal video: AHD1080P > CVBS
 • dimensiuni: 130 x 46 x 24 mm
 • consum: 400mA max.
 • unitatea de intrare este alimentată de la monitor
 • condiții de funcționare: -40 °C ~ +60 °C

Monitor LCD de interior VERIA 3001-W:

Monitorul VERIA 3001-W este un panou LCD color complet tactil și oferă o operare și o configurare ușor de utilizat. Acesta vă permite să schimbați din 3 aranjamente de meniu, poate afișa un ceas în modul inactiv sau poate afișa imagini stocate pe un card SD pentru a vă face timpul mai plăcut cu amintiri. Monitorul poate fi alimentat de la un adaptor (inclus) sau de la o sursă de alimentare montată pe șină DIN, astfel încât nu veți fi deranjat de liniile de alimentare de la priză. Este necesară o tensiune de 12 V pentru a alimenta sistemul, iar stația de intrare este alimentată direct de la monitor. De asemenea, un control al deplasării porții poate fi conectat la monitor, astfel încât să permiteți în mod convenabil accesul vizitatorilor.

 • ecran tactil LCD color de 7" cu o rezoluție de 1024 x 600 px
 • suport card de memorie SD de max. 128 GB (nu este inclus)
 • se conectează la aplicația TUYA (Android și iOS) și primește notificări atunci când este detectată mișcare sau sonerie
 • conexiune cu 4 fire 
 • comunicare Wi-Fi cu un router de 2,4 GHz pentru conectarea la aplicația TUYA
 • ieșire pentru controlul gateway-ului
 • detectarea mișcării și capacitatea de înregistrare pe card SD
 • posibilitatea de a reda înregistrări direct pe monitor
 • conexiune la alte monitoare din sistem (maxim 6 monitoare)
 • ramă foto digitală sau funcție de ceas digital
 • limba meniului: engleză, cehă, slovacă, poloneză, rusă, germană, franceză, spaniolă
 • suport pentru interfon / apelare internă între până la 6 monitoare
 • 10 tonuri de apel la alegere
 • posibilitatea de a conecta până la 2 camere de supraveghere CCTV și 2 unități de intrare
 • posibilitatea de a lăsa un mesaj video și vocal: Da
 • sursa de alimentare: DC 12 V/ 2,0 A
 • consum de energie: 3 W (max. 7,5 W)
 • condiții de nivel: -10 °C ~ +60 °C
 • dimensiuni: 184 x 126 x 22,5 mm

Realizare foto și video

Funcția de înregistrare automată realizează o fotografie sau o înregistrare video (sau ambele, în funcție de setarea dvs.) de fiecare dată când apăsați butonul de sonerie de pe stația de intrare. Dacă funcția de înregistrare automată este dezactivată, se poate face o fotografie sau o înregistrare video și în timpul unui apel cu un vizitator, prin simpla apăsare a pictogramei de pe monitor. Veți fi informat în mod clar despre toate înregistrările pe ecranul monitorului. Fotografiile și clipurile video pot fi șterse cu ușurință din meniu.

Funcția "broadcast" între monitoare

Permite difuzarea către toate monitoarele interne din sistem fără a selecta un monitor țintă. În modul de difuzare internă, vocea utilizatorului este transmisă către difuzoarele celorlalte monitoare din sistem, dar utilizatorul nu are voie să audă sunetele de pe partea celorlalte monitoare.

Funcția "nu deranjați"

Atunci când această funcție este activată, monitorul nu va emite un ton de apel în timpul apelului de intrare sau în modul de difuzare, ci va afișa doar o imagine a semnalului canalului video de intrare.

Conectarea sistemului

Conexiunea dintre monitor și unitatea de intrare a camerei este cu 4 nuclee.
Distanța efectivă de la camera exterioară până la cel mai îndepărtat monitor interior:
Lungime de transmisie <30 m (4 x 0,4 mm)
Lungime de transmisie <60 m (4 x 0,65 mm)
Dacă doriți să prelungiți distanța la mai mult de 60 m, cel mai bine este să alegeți un cablu cu un miez gros de cupru, un cablu ecranat sau un cablu simplu neecranat cu 3 nuclee + cablu video.
Pentru distanțe mai mari, vă recomandăm să folosiți cablul SYKFY.
Atunci când se utilizează un cablu de rețea CAT5 sau CAT6, distanța efectivă de la camera exterioară la cel mai îndepărtat monitor interior va fi limitată. În cazul unui cablu de rețea neecranat, distanța va fi de maximum 20 m.
Pentru cablul de rețea ecranat, distanța va fi de maximum 40 m. Conectați întotdeauna terminalul de ecranare la GND.
Deși instalarea sistemului este simplă, recomandăm întotdeauna ca instalarea să fie efectuată de un profesionist.
Nu efectuați instalarea atunci când sistemul este conectat la sursa de alimentare.

Dacă nu ați găsit ceea ce căutați în gama noastră de produse Veria, este în regulă. În calitate de distribuitor autorizat al produselor Veria, suntem în măsură să vă oferim orice vizor de ușă, sonerie video sau videofon de la această marcă.

Conținutul pachetului:

 • 1x monitor VERIA 3001-W
 • 1x stație de intrare VERIA 301-W
 • 1x adaptor de alimentare
 • 1x suport unghiular
 • 5x breloc RFID
 • 1x material de montare

 

Parametri

Funcții speciale Detectarea mișcării imaginii, Unghi de vedere larg, Avertisment la mișcare, Video + Audio, Difuzor încorporat
Vedere nocturnă IR 940nm (invizibil)
Metodă de comunicare Înregistrarea în memoria proprie, WiFi pentru conexiune locală, WiFi pentru conexiune la internet, Mobilní aplikace, 4 fire
Rezoluție Full HD (1920x1080px)
Metodă de alimentare cu energie electrică De la curent electric
Metodă de instalare Pe tencuială
Opțiuni de deblocare Unitate interioară, Cititor RFID, Aplicatie de mobil
Numărul max. de monitoare conectate 6
Compatibilitate telefon mobil, ecran personalizat
Metoda de înregistrare Card cu memorie
Aplicatie Smart Life / Tuya
Capacitate maximă a cardului de memorie 128GB
Unghiu de vedere 160°
Rezistenta la apa IP65
Numărul de clopote 1
Vedere nocturnă Da
Comunicare bidirecțională Da
Deblocarea ușii Da
Informații despre instrucțiuni în limba romina.
Salvăm pădurile și nu tipărim manuale standard. Cu toate acestea, le puteți descărca instructiunile rominesti din „Anexa”. În același timp, puteți găsi o mulțime de sfaturi și trucuri în secțiunea Sfaturi tehnice.
Искате доставка на стоки до България? Вижте WiFi комплект от видеофон Veria 3001-W и входна станция Veria 301
Vuoi consegnare la merce in Italia? Dai un'occhiata Set WiFi di videotelefono Veria 3001-W e stazione di ingresso Veria 301
Doriți să livrați produse în România? Uitați-vă aici Set WiFi cu interfon Veria 3001-W și stație de intrare Veria 301
Komplet WiFi z videotelefonom Veria 3001-W in vstopno postajo Veria 301
Sie möchten Waren nach Deutschland liefern? Werfen Sie einen Blick auf WiFi-Set aus Veria 3001-W Bildtelefon und Veria 301 Eingangsstation
Chcete zboží doručit do České republiky? Podívejte se na WiFi set videotelefonu Veria 3001-W a vstupní stanice Veria 301
Chcete tovar doručiť na Slovensko? Pozrite sa na WiFi set videotelefónu Veria 3001-W a vstupnej stanice Veria 301
Sie möchten Waren nach Österreich liefern? Werfen Sie einen Blick auf WiFi-Set aus Veria 3001-W Bildtelefon und Veria 301 Eingangsstation
Szeretne árut szállítani Magyarországra? Nézze meg a Veria 3001-W videotelefonból és Veria 301 beléptető állomásból álló WiFi-készlet

Produse

Categorii de bunuri

Filtre

Populare

1. Tag de proximitate RFID

Tag de proximitate RFID de la 7,00 Lei

3. LCD monitor Veria 7076 - 7"

LCD monitor Veria 7076 - 7" de la 765,00 Lei

Contact

Programul de lucru

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
124 evaluare