5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Sistem solar de 115Wp/12V

-26 %
Pe drum de la furnizor
transport gratuit
Sistem solar de 115Wp/12V

Sistem solar optim proiectat pentru locuri fără electricitate.    mai multe

Preţ normal: 2 295,00 Lei
Preț per 1 bucăți incl. TVA: 1 695,00 Lei
Preț per 1 bucăți fără TVA: 1 424,37 Lei
Transport gratuit
3 - 5 zile
Timpul de expediere: 20 de zile lucrătoare
Codul produsului: SO04

Specialist în domeniu peste 10 ani

 Cel mai mare sortiment de tehnologii de spionaj

 Dezvoltare proprie și producție personalizată

/sistem-solar-de-115wp-12v-e126623.htm
Descriere

Sistem solar de 115Wp/12V

Atentie la acest produs nu se poate efectuata plata la livrare.

Energia produsă de panoul solar este transportată și stocată în baterie cu ajutorul unui controler solar. Ulterior, poate fi consumat în aparate de 12V, sau folosind un convertor de tensiune, aveți și opțiunea de a folosi orice aparate de 230V (televizoare, iluminat, scule etc.).

Sistemul solar de 115Wp funcționează cu o tensiune a sistemului de 12V, greutatea sa este de 32,5 kg și conține următoarele componente:

  • 1x panou solar Victron Energy 115Wp 12V
  • 1x controler solar PWM seria 10A VS
  • 1x Set "Z"  suport pentru fixarea panoului pe acoperiș
  • 1x întrerupător de siguranță pentru baterie 16A + 2x siguranță

Controlerul solar din seria VS, care se ocupă de funcționarea nesupravegheată a sistemului, are un ecran LCD integrat clar. Acesta vă va oferi informații despre tensiunea și curentul panoului solar, tensiunea bateriei și curentul de încărcare, precum și consumul de curent pentru aparatele de curent continuu. De asemenea, oferă informații statistice cu privire la cantitatea totală de energie produsă și consumată. Direct pe partea din față a controlerului solar, veți găsi și două ieșiri USB potrivite pentru încărcarea telefoanelor mobile, tabletelor etc.

Cita energie poate produce acest sistem solar?

Producția medie zilnică de energie:

                         Ianuarie                      aprox 115 Wh / zi
                         Martie                      aprox.287 Wh / zi
                          Mai                      aprox.425 Wh / zi
                        Iunie                      aprox.425 Wh / zi
                       Septembrie                      aprox.345 Wh / zi
                      Noiembrie                       aprox.138 Wh / zi

Pe tot parcursul anului, sistemul poate produce aproximativ 110 kWh

Cum sa alegi sistemul solar corect?

Consumul de dispozitive individuale alimentate de sistemul solar  în wați inmultim cu numărul de ore de funcționare așteptate pe zi. Rezultatul va fi necesarul total de Wh (watt ore) pe zi. Dacă acest număr este mai mic decât valorile de mai sus, performanța sistemului este suficientă, altfel trebuie selectat un sistem mai puternic. Pentru fiecare sistem solar, veți găsi numărul mediu de Wh pe care sistemul selectat îl produce în medie pe zi. Desigur, este necesar să se țină cont dacă sistemul solar este utilizat în fiecare zi, sau doar în weekend sau sezonier. Dacă nu sunteți sigur ce sistem solar să alegeți, contactați-ne, vom fi incintati să vă sfătuim pentru o alegere corecta.

Sistemul solar nu conține cabluri pentru conectarea controlerului la panou și terminale pentru conectarea la baterie, care sunt componente necesare pentru finalizarea funcțională a sistemului. Dacă sunteți interesat de aceste componente, vă rugăm să ne spuneți lungimea sau numărul acestora (în nota de comandă). În funcție de lungimea cablului, alegem secțiunea transversală potrivită. Prin utilizarea unei secțiuni transversale suficiente, prevenim posibilele pierderi inutile care apar din cauza curenților mari din sistem.

Cea mai importantă protecție a întregului sistem este separatorul de siguranță (inclus în livrare),care protejează împotriva scurtcircuitului bateriei.

Pentru cele mai bune performanțe, vă recomandăm să rotiți panoul solar spre sud datorită celei mai mari intensități a soarelui, ideal la un unghi de 35 °.

Sistemul solar este livrat fără baterie din cauza transportului problematic, bateria trebuie achiziționata separat într-un magazin specializat. Un model potrivit este, de exemplu, VARTA F17 Blue Dynamic 80Ah.
Informații despre instrucțiuni în limba romina.
Salvăm pădurile și nu tipărim manuale standard. Cu toate acestea, le puteți descărca instructiunile rominesti din „Anexa”. În același timp, puteți găsi o mulțime de sfaturi și trucuri în secțiunea Sfaturi tehnice.
/product-action/increment-product-view-count?productId=126623

Produse

Categorii de bunuri

Filtre

Producători

Contact

+40 364 228 036

Programul de lucru

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 5 ani în industrie