5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Sistem solar de 20W /12V

-20 %
transport gratuit
Sistem solar de 20W /12V

Sistem solar proiectat optim pentru locuri fără electricitate    mai multe

Preţ normal: 995,00 Lei
Preț per 1 bucăți incl. TVA: 795,00 Lei
Preț per 1 bucăți fără TVA: 668,07 Lei
Transport gratuit
3 - 5 zile
Timpul de expediere: 20 de zile lucrătoare
Codul produsului: SO01

Specialist în domeniu peste 10 ani

 Cel mai mare sortiment de tehnologii de spionaj

 Dezvoltare proprie și producție personalizată

/sistem-solar-de-20w-12v-e126620.htm
Descriere

Sistem solar de 20W /12V

Atentie la acest produs nu se poate efectuata plata la livrare.

Energia produsă de panoul solar este transportată și stocată în baterie cu ajutorul unui controler solar. Ulterior, poate fi consumat în aparate de 12V, sau folosind un convertor de tensiune, aveți și opțiunea de a folosi orice aparate de 230V (televizoare, iluminat, scule etc.).

Sistemul solar de 30Wp funcționează cu o tensiune a sistemului de 12V, greutatea sa este de 10,1 kg și conține următoarele componente:

  • 1x panou solar Victron Energy 30Wp / 12V
  • 1x controler solar PWM seria 10A VS
  • 1x separator de siguranță pentru baterie 16A + 2x siguranță

Controlerul solar din seria VS, care se ocupă de funcționarea nesupravegheată a sistemului, are un ecran LCD integrat clar. Acesta vă va oferi informații despre tensiunea și curentul panoului solar, tensiunea bateriei și curentul de încărcare, precum și consumul de curent pentru aparatele de curent continuu. De asemenea, oferă informații statistice cu privire la cantitatea totală de energie produsă și consumată. Direct pe partea din față a controlerului solar, veți găsi și două ieșiri USB potrivite pentru încărcarea telefoanelor mobile, a tabletelor etc.

Câtă energie poate produce acest sistem solar?


Producția medie zilnică de energie:

            Ianuarie                    aprox.30 Wh / zi
            Martie                    aprox.75 Wh / zi
            Mai                    aprox.111 Wh / zi
            Iunie                   aprox. 111 Wh / zi
            Septembrie                   aprox. 90 Wh / zi
            Noiembrie                   aprox.36 Wh / zi

Pe tot parcursul anului, sistemul poate produce aproximativ 29 kWh

 Cum sa alegi corect sistemul solar?

Înmulțim consumul de dispozitive individuale alimentate de sistemul solar în wați cu numărul de ore de funcționare așteptate pe zi. Rezultatul va fi necesarul total de Wh (watt ore) pe zi. Dacă acest număr este mai mic decât valorile de mai sus, în caz contrar, trebuie selectat un sistem mai puternic. Pentru fiecare sistem solar, veți găsi numărul mediu de Wh pe care sistemul selectat îl produce în medie pe zi. Desigur, este necesar să se țină cont dacă sistemul solar este utilizat în fiecare zi, sau doar în weekend sau sezonier. Dacă nu sunteți sigur ce sistem solar să alegeți, contactați-ne, vom fi încântați să vă sfătuim in alegera corecta.

Sistemul solar nu conține cabluri pentru conectarea controlerului la panou și terminale pentru conectarea la baterie, care sunt componente necesare pentru finalizarea funcțională a sistemului. Dacă sunteți interesat de aceste componente, vă rugăm să ne spuneți lungimea sau numărul acestora (în nota de comandă). Pe baza lungimii cablului, alegem secțiunea transversală adecvată a acestuia. Prin utilizarea unei secțiuni transversale suficiente, prevenim posibilele pierderi inutile care apar din cauza curenților mari din sistem.

Cea mai importantă protecție a întregului sistem este separatorul de siguranță (inclus în livrare),care protejează împotriva scurtcircuitului bateriei.

Pentru cele mai bune performanțe, vă recomandăm să rotiți panoul solar spre sud datorită celei mai mari intensități a soarelui, ideal la un unghi de 35 °.

Sistemul solar este livrat fără baterie din cauza transportului problematic, bateria trebuie achiziționata separat într-un magazin specializat. Un model potrivit este, de exemplu, VARTA F17 Blue Dynamic 80Ah.
Informații despre instrucțiuni în limba romina.
Salvăm pădurile și nu tipărim manuale standard. Cu toate acestea, le puteți descărca instructiunile rominesti din „Anexa”. În același timp, puteți găsi o mulțime de sfaturi și trucuri în secțiunea Sfaturi tehnice.
/product-action/increment-product-view-count?productId=126620

Produse

Categorii de bunuri

Filtre

Producători

Contact

+40 364 228 036

Programul de lucru

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 5 ani în industrie