5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Sonerie cu cameră video WiFi Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)

transport gratuit
Sonerie cu cameră video WiFi Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)

Set format din monitor LCD VERIA 8277B-W și stație de intrare VERIA 831. Setul de videotelefonie pentru acasă VERIA excelează în comunicarea complet digitală între monitor și unitatea de cameră de la intrare. Monitorul cu ecran tactil oferă posibilitatea de a conecta camere externe suplimentare.    mai multe

Dimensiune ecran 7"
Preț per 1 bucăți incl. TVA: 1 790,00 Lei
Preț per 1 bucăți fără TVA: 1 504,20 Lei
Transport gratuit
În stoc la furnizor
Timpul de expediere: 20 de zile lucrătoare
Producător: Veria Veria
Codul produsului: VZ74-WIFI

Specialist în domeniu de peste 10 ani

 Cel mai mare sortiment de tehnologii de spionaj

 Dezvoltare proprie și producție personalizată

Descriere

Sonerie cu cameră video WiFi Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)

Ce faci când sună soneria? Renunți la munca pe care o faci in acel moment? De obicei, se întâmplă la momentul nepotrivit. Și te duci la ușă să afli cine a venit să te vadă. Ce se întâmplă dacă aveți un apartament sau o casă mare și vă aflați la un etaj diferit? Te grăbești spre ușă, coborând scări,  deschizând uși, mergând pe coridoare. Dacă este un oaspete binevenit pentru care merită să faci această cursă cu obstacole, atunci bine, dar dacă nu?

Soneriile video Veria sunt un element de siguranță al cărui principal avantaj este  o execuție foarte bună și o fiabilitate a funcționării. Poate fi folosit pentru orice ușă sau poartă de intrare. Când apăsați soneria de pe dispozitivul de la ușă, aceasta începe imediat să transmită imaginile video către monitor, care începe să sune pe tonul pe care l-ați ales. Puteți avea o comunicare bidirecțională cu vizitatorul dumneavoastră, puteți monitoriza zona din fața ușii sau a porții, puteți controla alimentarea cu energie a ușii sau a porții. Ca bonus, puteți conecta și alte două camere de supraveghere.

Funcția Wi-Fi permite conectarea monitorului la o rețea Wi-Fi și datorită aplicației mobile TUYA, oferă posibilitatea monitorizării de la distanță și a comunicării cu vizitatorul, sau puteți deschide și controla de la distanță soneria sau deplasarea porții.

Caracteristici cheie:

 • conexiune Wi-Fi
 • comunicarea este posibilă prin intermediul aplicației TUYA
 • interfață clară cu ecran tactil LCD de 7"
 • transmiterea semnalului digital între monitor și unitatea de intrare a camerei cu o calitate îmbunătățită a imaginii și a sunetului
 • conexiunea cu 2 fire fără polaritate permite o conectare ușoară
 • captură automată a imaginii sau a înregistrării video a vizitatorilor atunci când sună soneria de la ușă
 • comunicare bidirecțională cu vizitatorul sau lăsarea unui mesaj vocal prin intermediul stației de intrare
 • modularitate - posibilitatea de a extinde sistemul cu monitoare sau camere de supraveghere suplimentare

Avantajele sistemului VERIA-2 WIRE

Datorită tehnologiei moderne, sistemul VERIA 2-WIRE permite doar o conexiune cu 2 fire la o sonerie de intrare sau la un monitor suplimentar. Semnalul digital oferă o calitate bună a transmisiunii video și audio și oferă mai multe opțiuni pentru utilizator.

Conexiune WI-FI și control prin intermediul aplicației TUYA

Datorită Wi-Fi-ului încorporat în monitor, această configurație vă va oferi posibilitatea de a vă conecta în orice moment cu un vizitator care sună. Astfel, puteți utiliza întregul potențial al sistemului de videotelefonie de acasă și puteți deschide ușa sau poarta de pentru un vizitator fără a fi nevoie să vă părăsiți activitatea preferată sau să fiți acasă.
Sistemul se adaugă simplu în aplicația TUYA și, de atunci încolo, nu veți mai rata niciun vizitator. Aplicația este gratuită și puteți comunica direct cu vizitatorul dvs. după ce sună soneria de la ușă. Sau vă permite să vedeți în orice moment ce se întâmplă în fața ușii dumneavoastră.

Monitoarele LCD VERIA 2-WIRE

Panoul LCD color de înaltă calitate oferă utilizatorului o imagine excelentă. Monitorul este complet tactil și are un meniu multilingv. Oferă opțiunea de a adăuga două camere suplimentare (AHD, CVBS, TVI, CVI) și are o montare simplă pe suprafață. Monitoarele au o funcție DVR încorporată pentru supraveghere cu înregistrare video pe card SD.

Soneria de intrare VERIA

Soneria de la intrare acoperită cu baldachin are un obiectiv cu rezoluție FULL HD 1080P. Datorită iluminării IR, oferă imagini de înaltă calitate chiar și pe timp de noapte. Oferă un unghi larg de vizualizare, astfel încât nimeni nu trece neobservat. VERIA 831 este alimentat de la monitor. Acesta vă permite să controlați cu ușurință el. încuietoare și poarta se deplasează.

Alte funcții și caracteristici:

 • Unitate de intrare în aer liber 1080P.
 • Iluminare IR LED pentru viziune pe timp de noapte
 • În memoria integrată pot fi stocate până la 256 de fotografii și 16 fișiere video
 • Tehnologia de codare și decodare H. 264 oferă o calitate video de înaltă calitate
 • DVR cu detectare a mișcării și înregistrare dinamică a ratei de cadre
 • EPTZ - posibilitatea de a mări imaginea
 • Funcția de interfonie între monitoare
 • utilizatorul poate numi monitorul și stația de intrare
 • posibilitatea de a conecta două camere CCTV (HD analogice)
 • posibilitatea de a controla încuietoarea electrică și cursa porții

Posibilitatea de a lăsa un mesaj vocal altor persoane

Mergeți la prânz și trebuie să lăsați un mesaj pentru un coleg. Sau doriți să creați un moment pentru copiii dvs. dimineața. Poți lăsa un bilet banal pe monitor care se pierde printre alte câteva zeci de note și nu este întotdeauna posibil să transmiți întregul înțeles pe hârtie. Lăsați un mesaj pe interfon care nu se va pierde. Și faceți-i fericiți pe cei dragi atunci când plecați la serviciu, urându-le o zi bună.
În plus, dacă un vizitator nu vă găsește acasă, vă poate lăsa un mesaj. Iar când vă întoarceți acasă, veți putea nu numai să vedeți, ci și să auziți cine v-a vizitat. Monitoarele video VERIA sunt acum, de asemenea, și robotul dumneavoastră telefonic.

Compatibilitate

Toate produsele VERIA 2-WIRE sunt compatibile între ele. Astfel, puteți extinde sistemul în orice moment cu un monitor VERIA suplimentar sau cu o stație de intrare VERIA.

Aviz:
Adaptorul de alimentare furnizat poate alimenta maxim 3 dispozitive simultan. Pentru a alimenta mai multe dispozitive (max. 6), utilizați sursa de alimentare cu bus PW03A, care are opțiunea de a fi conectată la DIN și plasată într-o distribuție. Alimentarea cu energie a întregului sistem este ascunsă și nu deranjează nicăieri linia de alimentare cu energie electrică.
 
TIP:
Pentru conexiunea dintre stația de intrare și monitor se poate utiliza un cablu cu 2 perechi torsadate de 2 nuclee de 2 x 0,5 mm (recomandat) sau un cablu CAT5 standard.


Soneria de cameră de la intrare VERIA 831 este echipată cu 2 contacte de ieșire cu releu NO (normal deschis = deschis în repaus). O ieșire controlează soneria electrică a ușii, iar cealaltă este utilizată pentru a controla dispozitive fără curent, cum ar fi deplasarea porții. 
Instalarea soneriei este rapidă și ușoară datorită elementelor de fixare furnizate. Unitatea poate fi montată pe o suprafață plană cu ajutorul suportului metalic inclus, de asemenea, în pachet. 

Parametrii soneriei exterioare VERIA 831:

 • cameră CMOS color 720P/1080P
 • unghi de vizualizare 110° orizontal, 50° vertical
 • 4x LED-uri IR pentru viziune pe timp de noapte
 • conexiune cu 2 fire (max. 200 de metri în funcție de cablul utilizat)
 • carcasă din aluminiu
 • rezistent la apă cu standardul IP66
 • alimentarea monitorului (24V DC 0,3 A / <3W)
 • temperatura de funcționare -25 °C ~ +60 °C
 • dimensiuni 137 x 49 x 20 mm (142 x 56 x 34 mm cu copertină)

Soneria interioară Veria 8277B-W cu afișaj LCD oferă utilizatorului său o combinație convenabilă între un videofon și un sistem de monitorizare DVR simplu, cu posibilitatea de a capta imagini sau înregistrări video folosind funcții sofisticate, cum ar fi detectarea mișcării sau suport pentru conectarea camerelor CCTV externe pentru a monitoriza împrejurimile. În cazul în care utilizatorul dorește să captureze imagini de la aceste camere externe din orice motiv, tot ce trebuie să facă este să apese tasta de captură a imaginii sau de înregistrare video afișată în partea dreaptă a ecranului, iar imaginea este salvată instantaneu în memoria internă sau pe un card de memorie extern. O funcție importantă pentru utilizator este posibilitatea de a controla soneria electrică și deplasarea porții. Printre altele, monitorul dispune de o serie de funcții suplimentare, inclusiv lăsarea și redarea de mesaje audio de familie sau de afaceri, calendar electronic, ceas deșteptător electronic, funcție de ramă foto, redare de muzică MP3 etc. Monitorul este echipat, de asemenea, cu un modul Wi-Fi pentru comunicare de la distanță cu ajutorul aplicației Tuya.

Parametrii soneriei LCD de interior VERIA 8277B-W:

 • ecran tactil LCD color de 7"
 • rezoluție 800 x 480px
 • memoria integrată poate stoca până la 256 de fotografii și 16 fișiere video
 • posibilitatea de extindere a memoriei prin introducerea unui card SD de până la 32 GB (nu este inclus)
 • conectivitate cu aplicația TUYA (Android și iOS)
 • conexiune cu 2 fire (max. 200 de metri în funcție de cablul utilizat)
 • posibilitatea de a conecta până la două camere CCTV
 • alimentare de 24V DC
 • consum de energie 4W max / 1,5W în standby
 • temperatura de funcționare 0°C~40°C
 • dimensiuni 270 x 142 x 21 mm

Captura foto și video

Funcția de înregistrare automată realizează o fotografie sau o înregistrare video (sau ambele, în funcție de setarea dvs.) de fiecare dată când apăsați butonul de sonerie de pe dispozitivul de la intrare. Dacă funcția de înregistrare automată este dezactivată, se poate face o fotografie sau o înregistrare video și în timpul unui apel cu un vizitator, prin simpla apăsare a pictogramei de pe monitor. Veți fi informat în mod clar despre toate înregistrările pe ecranul monitorului. Fotografiile și videoclipurile pot fi șterse cu ușurință din meniu.

Caracteristicile DVR

Monitorul VERIA 8277B-W vă permite să înregistrați evenimente de la camera de la dispozitivul de la intrare sau de la camerele CCTV conectate. Astfel, dacă în zonă au loc evenimente pe care trebuie să le monitorizați, aveți opțiunea de a seta orele la care această funcție va fi activată automat. Apoi puteți vizualiza videoclipurile înregistrate (numai video, fără sunet) pe monitor. Pentru a activa această funcție, trebuie să introduceți un card SD (maximum 32 GB) în monitor.

Lăsarea și redarea mesajelor

Această funcție permite utilizatorului să înregistreze, să lase și să redea zeci de mesaje interne. Astfel, aparatul poate fi folosit și ca robot telefonic pentru ceilalți membri ai familiei, care pot vedea, printre altele, data și ora la care a fost făcută înregistrarea, numărul de mesaje noi lăsate sau dacă mesajul a fost preluat.

Funcția "transmisie" între monitoare

Permite difuzarea către toate monitoarele interne din sistem fără a selecta un monitor țintă. În modul de difuzare internă, vocea utilizatorului este transmisă către difuzoarele celorlalte monitoare din sistem, dar utilizatorul nu are voie să audă sunetele de pe partea celorlalte monitoare.

Funcția "nu deranjați"

Atunci când această funcție este activată, monitorul nu va emite un ton de apel în timpul apelului de intrare sau în modul de difuzare, ci va afișa doar o imagine a semnalului canalului video de intrare.

Dacă nu ați găsit ceea ce căutați în gama noastră de produse Veria, este în regulă. În calitate de vânzător autorizat al produselor Veria, suntem în măsură să vă oferim orice vizor de ușă, sonerie video sau videofon de la această firmă.

Conținutul pchetului:

 • monitor LCD VERIA 8277B
 • sonerie de la intrare VERIA 831
 • adaptor de alimentare DC 24 V / 1 A
 • material de montare mic
 • ghid de pornire rapidă

Parametri

Funcții speciale Video + Audio, Difuzor încorporat
Vedere nocturnă IR 840nm (vizibil)
Metodă de comunicare Înregistrarea în memoria proprie, WiFi pentru conexiune locală, WiFi pentru conexiune la internet, 2 fire
Rezoluție 480 TVL
Metodă de alimentare cu energie electrică De la curent electric
Metodă de instalare Pe tencuială
Opțiuni de deblocare Unitate interioară
Compatibilitate ecran personalizat
Metoda de înregistrare Memorie proprie, Card cu memorie
Aplicatie Smart Life / Tuya
Capacitate maximă a cardului de memorie 32GB
Unghiu de vedere 110°
Rezistenta la apa IP66
Numărul de clopote 1
Senzor 1/4" CMOS
Monitor 7" LCD 800x480
Vedere nocturnă Da (5 LED diod)
Comunicare bidirecțională Da
Deblocarea ușii Da
Rezistența la apă Da
Informații despre instrucțiuni în limba romina.
Salvăm pădurile și nu tipărim manuale standard. Cu toate acestea, le puteți descărca instructiunile rominesti din „Anexa”. În același timp, puteți găsi o mulțime de sfaturi și trucuri în secțiunea Sfaturi tehnice.
Искате доставка на стоки до България? Вижте WiFi Видео звънец Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)
Vuoi consegnare la merce in Italia? Dai un'occhiata WiFi Video Campanello Veria 8277B-W+831 (2 fili)
WiFi video zvonec Veria 8277B-W+831 (2-žični)
Sie möchten Waren nach Deutschland liefern? Werfen Sie einen Blick auf WiFi Videoklingel Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)
Chcete zboží doručit do České republiky? Podívejte se na WiFi Videozvonek Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)
Chcete tovar doručiť na Slovensko? Pozrite sa na WiFi Videozvonček Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)
Sie möchten Waren nach Österreich liefern? Werfen Sie einen Blick auf WiFi Videoklingel Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)

Produse

Categorii de bunuri

Filtre

Populare

1. Tag de proximitate RFID

Tag de proximitate RFID de la 7,00 Lei

3. LCD monitor Veria 7076 - 7"

LCD monitor Veria 7076 - 7" de la 765,00 Lei

Contact

Programul de lucru

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
125 evaluare