5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

SUSPECTAȚI PE PARTENERUL DUMNEAVOASTRĂ DE INFIDELITATE

SUSPECTAȚI PE PARTENERUL DUMNEAVOASTRĂ DE INFIDELITATE

Fiecare bărbat are pe lângă propria relație, câteva amante,  iar femeia cel puțin un amant. Potrivit cercetorilor americani, este vorba despre un fapt natural, care provine din presupunerile noastre genetice. Infidelitatea este prezentă din timpurile străvechi, și în natură este ceva total natural.

Viața reală, din fericire, nu se ghidează întotdeauna după rezultatele științei americane. Acest lucru înseamnă, că infidelitatea nu trebuie să existe neapărat între dumneavoastră și partener.

Știți, cum să verificați dacă partenerul dumneavoastră joacă un joc cinstit și corect cu dumneavoastră? 

 

Aventuri:

De fapt nu s-a întâmplat nimic? Cazurile speciale de infidelitate sunt de obicei aventurile de „o noapte”. Acestea sunt deseori denumite ca ”nesemnificative” și acest lucru se explică și în dificultatea descoperirii lor.  Pot fi dezvăluite, în principiu de neglijența bărbatului. La bărbați, sunt evidente de obicei părul femeilor sau rujul de pe cămașă. 

Anticiparea unor astfel de situații, este de obicei destul de complexă și câteodată poate fi marginalizată de gelozii extreme. 

Hipsteri: Te iubesc, dar...

Ce se întâmplă dacă aventura se transformă într-o formă de relație pararelă cu relația actuală, așadar așa numita ”moonlighting”? Motivul acesteia nu trebuie să fie neapărat unul sexual, dar de multe ori sentimental. 

Atunci întrebarea este pentru persoana infidelă, care nu știe ce să facă în fața unei astfel de situații. Însă nu fiecare are curajul să ia o decizie. Cu atât mai mult, dacă este în joc averea sau proprietățile familiei. Cum se poate soluționa asta?

3 semne ale bolii numite infidelitate 

Fiind tânăr, partenerul dumneavoastră a început să cânte de unul singur sau ați observat la el niște priviri visătoare? Și-a cumpărat haine noi și frumoase? A început să se preocupe de sine mai mult decât o făcea de obicei?

Asta înseamnă infidelitate sau se simte fericit din alt motiv?

Secretos cu mobilul

La fiecare sunet al telefonului, merge către acesta agitat. După aceea stă cu telefonul în mână într-o poziție din care dumneavoastră nu aveți posibilitatea să vă uitați nicio secundă pe display.

Cel mai probabil ascunde o relație cu cineva, despre care, cu siguranță nu trebuie să știți. Dar poate vă pregătește o surpriză romantică. Ba mai mult - intimitatea nu este foarte naturală? 

Foarte iubăreț dar nu cu dumneavoastră

Activitatea intimă extraconjugală a partenerului dumneavoastră este resimțită deseori în apetitul său sexual limitat față de dumneavoastră. Este adevărat faptul că este obosit fizic sau psihic, așa cum susține? Are probleme la locul de muncă? Sau este vorba despre un rezultat natural al unei relații îndelungate? 

Așadar este infidelitate sau nu?

Nici cu toate indiciile menționate mai sus, nu puteți fi niciodată sigur 100%, până când nu se află ceva accidental sau partenerul nu recunoaște de unul singur.

Există ceva posibilități de asigurare 100%? Îndrâznim să afirmăm, cu ajutorul unei tehnologii de spionaj potrivite cu precizie profesională, că da. 

Interceptarea telefonului mobil

Numărul de cazuri de infidelitate a atins maximul istoric în ziua de azi, prin faptul că partenerul a descoperit infidelitatea în telefonul mobil într-o clipă de neatenție a celui descoperit. Mesajele neșterse sau jurnalul de apeluri vor fi ascunse astâzi de cel puțin un infidel priceput.

Astfel, telefonul mobil rămâne instrumentul utilizat cel mai des pentru manifestarea sentimentelor sau a întâlnirilor ascunse în afara relației cu partenerul.

Rezolvarea?

Aplicația Mobil Spy vă garantează accesul în timp real la toate informațiile de pe telefonul țintă. Adică înainte ca proprietarul telefonului să șteargă înregistrările rușinoase și să se prefacă ca și cum nimic nu se întâmplă.

Aplicația o să vă afișeze toate SMS-urile primite, trimise și până la urmă și ciornele de pe dispozitiv, și stochează toate aceste informații pe un server securizat, unde rămân și dacă se șterg din telefon. Poate urmări toate conversațiile și datorită conectării cu agenda, vă afișează nu doar numele contactului, dar și orice altă comunicare (SMS sau conversațiile anterioare).

Urmărirea locației GPS 

Partenerul dumneavoastră iar a rămas mai mult la lucru? La cumpărături? În vizită la cel mai bun prieten sau prietenă? Trebuie să dispară urgent de două, trei ori pe săptămână ... undeva pur și simplu?

Din fericire nu reprezintă o problemă, în ziua de azi, să aflați unde se află. Aplicația Mobil Spy vă oferă posibilitatea să urmăriți locația. Instalarea simplă nu durează mai mult de cinci minute pe care va trebuii să le petreceți neobservat, lângă telefonul țintă.

O altă posibilitate ușoară, pentru a verifica locația sunt trackerele GPS - un dispozitiv mic cu cartela SIM introdusă, care își înregistrează locația la intervale regulate și trimite către server, unde puteți filtra, fără probleme după o dată și o oră concretă, unde s-a aflat dispozitivul de urmărire gps în momentul dat. Dispozitivul de urmărire gps poate fi montat pe șasiul mașinii datorită magneților integrați.

Monitorizați dormitorul

Să veniți acasă din călătoria de afaceri și să căutați prin dulapuri? Să vă uitați sub pat sau să controlați balconul dacă nu găsiți acolo un iubit/iubită pe jumătate gol/goală cu îmbrăcămintea în brațe?

Suntem convinși că în ziua de astâzi, infidelitatea poate fi descoperită și într-un mod mai puțin melodramatic. Trebuie monitorizat spațiul unde credeți că se desfășoară infidelitatea. 

Ceasul de masă Lawmate cu camera IP ascunsă oferă posibilitatea de a monitoriza dormitorul sau un alt spațiu prin internet, asta chiar și prin telefonul dumneavoastră mobil cu sistem Android sau iOS. Vă oferă posibilitatea să porniți înregistrarea la detectarea mișcării sau înregistrarea în buclă. 

Nu este nimic pierdut în cazul în care partenera sau partenerul dumneavoastră este un pic mai timid. Ceasul are lumină infraroșie datorită căreia, dispozitivul înregistrează chiar dacă este întuneric total. Obiectivul și difuzorul sunt ascunse foarte bine și descoperirea acestora este imposibilă fără îndepărtarea capacului exterior. Jumătatea dumneavoastră dragă astfel poate să laude ceasul frumos pe care l-ați cumpărat în locuința voastră.

Dacă are puțină conștiință, este posibil să încerce să vă convingă de nevinovăția sa printr-o astfel de laudă imprevizibilă.

În ceea ce privește monitorizarea spațiului, ar putea să vă intereseze și categoria camerelor de spionaj ascunse, unde găsiți o serie de camere ascunse inteligent.

Ceea ce spui odată...

Doar știți asta.

Înregistrarea vocală a conversațiilor partenerilor din spatele ușilor închise veți putea realiza prin intermediul dictafoanelor ascunse cu posibilitate de interceptare gsm în timp real. Dispozitivul are propria cartelă SIM și puteți asculta sunetele după formarea numărului direct de pe telefonul dumneavoastră mobil. O altă soluție mai subtilă poate fi dictafonul MQ-U350 ascuns în unitatea flash de stocare. Va efectua o înregistrare de înaltă calitate declanșată de activarea vocală și înregistrarea audio se realizează si de la o distanță de 10 m. 

La o singură încărcare a bateriei, rezistența la înregistrare este de până la 20 de ore și dispozitivul funcționează mai mult ca o unitate flash reală cu o capacitate de 8 GB. O lăsați pusă doar așa undeva, întâmplător, lângă biroul partenerului, sau puteți să o dați lui când merge la lucru. Dacă tot petrece așa mult timp la lucru, vă poate face câteva copii xerox la imprimanta de la firmă. În oferta noastră veți găsi și alte dictafoane de spionaj.

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
125 evaluare