5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Tehnică de spionaj

Toate produsele destinate înregistrării ascunse audio sau video, monitorizarea mișcării mașinilor sau a persoanelor, mini camerele ascunse, programele pentru monitorizarea PC-urilor sau interceptarea telefonului mobil sunt considerate tehnici de spionaj. Tehnica de spionaj poate fi de folos detectivilor sau agenților secreți, dar și oamenilor obișnuiți. O serie de produse diferite ale tehnicii de spionaj pot folosi la supravegherea și protecția copiilor, pentru asigurarea casei sau a biroului. Tehnica de spionaj, mai concret micro căștile, pot simplifica foarte mult viața studenților.

 

 

Secutek.ro oferă un sortiment complet ale tehnicii de spionaj 

În magazinul nostru www.Secutek.ro găsiți toate produsele care aparțin tehnicii de spionaj. Dacă doriți să alegeți anumite produe, este suficient să alegeți categoria dorită din coloana de pe partea stângă. Dacă nu găsiți la noi ceea ce căutați, nu ezitați să contactați serviciul nostru de consultanță pentru clienți.
 

 

Tehnologie de bază și profesională de spionaj pe Secutek.ro

În afară de oferta standard a tehnologiei de spionaj, în sortimenutul noastru aparține și tehnica profesională de spionaj. Alegem pe cei mai buni furnizori din întreaga lume, prin urmare tehnica noastră profesională de spionaj se află printre produsele de top nu doar pe piața cehă dar și pe cea internațională. 

În momentul de față avem furnizori ale tehnicii de spionaj din SUA, China, Taiwan, Coreea de Sud, Indida, Rusia și Japonia. 

În afară de vânzarea standard a tehnicii de spionaj, oferim și modificări personalizate ale tehnicii în funcție de cerințele clienților. Printre cele mai frecvente cerințe este, în special camuflajul tehnicii de spionaj sau extinderea rezistenței la produsele selectate.

Tehnica de spionaj și divizarea acesteia

În următoarele paragrafe vom descrie pe scurt secțiunile individuale ale tehnicii de spionaj pe care o găsiți în e-shop-ul nostru. 

Interceptări

Interceptările sunt probabil cea mai des utilizată tehnică de spionaj. Interceptările sunt destinate ascultării de la distanță a spațiului sau a persoanelor. Dacă utilizați de exemplu interceptare GSM, atunci cu ajutorul telefonului mobil puteți efectua interceptarea de la distanța dorită. 

Clasificarea interceptărilor:

  • interceptare GSM
  • interceptare RF
  • interceptare de la distanță 
  • interceptare prin pereți

În link găsiți toate interceptările din oferta noastră și descrierea informațiilor mai detaliate despre interceptările specifice.

Cele mai populare interceptări

Dispozitive de urmărire

Dispozitivele de urmărire, sunt o tehnică de spionaj destinată urmăririi de la distanță a deplasării persoanelor sau a mașinilor. Dispozitivele de urmărire pot funcționa fie activ - și trimit în timp real locația sa către server, sau prin SMS, sau pasiv și înregistrați doar pe propriul spațiu de stocare. 

Cele mai populare dispozitive de urmărie

Mini camere de spionaj

Mini camerele de spionaj pot ajuta la descoperirea hoților, angajaților infideli, înregistrarea ședințelor, descoperirea partenerilor infideli și pentru asigurarea protecției normale a locuinței. Vă oferim mini camere de spionaj într-o serie largă de modele. Dacă nu vă place nicio cameră de spionaj din oferta noastră standard, vă putem personaliza camerele de spionaj selectate după preferințele voastre.

Cele mai populare mini camere de spionaj

Dispozitive de interceptare

Dispozitivele de interceptare pot ajuta la descoperirea infidelității, hoților din firmă și pentru aflarea informațiilor, în general. De exemplu interceptarea GSM are o arie de acoperire nelimitată și permite monitorizarea spațiului din orice colț din lume. Dispozitivele de interceptare nu trebuie să fie utilizată doar ca tehnică de spionaj, dar de exemplu și la asigurarea protecției apartamentului, sau a biroului.

 

Cele mai populare interceptări

Căști micro

Căștile micro sunt o tehnică de spionaj foarte specifică care, în afară de forțele de securitate și bodyguarzi, este folosită, în special de studenți. Casca micro, cunoscută ca și cască de spionaj sau cască invizibilă măsoară doar câțiva milimetrii și funcționează prin wireless. Casca micro se conectează prin wireless cu telefonul mobil sau transmițătorul și prin urmare, poate fi folosită ca ajutor ascuns. 

Mini camerele LawMate și dispozitive de înregistrare

În afară de mini camerele obișnuite, la noi găsiți și tehnică profesioanlă LawMate care este potrivită și pentru cei mai exigenți utilizatori. Societatea LawMate produce o serie largă de mini camere cu înregistrare, mini camere individuale, dispozitive de înregistrare și altă tehnică de spionaj.

Cele mai bune produse de la LawMate

Tehnică de securitate

În afară de tehnica de spionaj, ne dedicăm și tehnicii de securitate. La noi găsiți atât sisteme de securitate, cât și soluții speciale de securitate la comandă, pe care le producem sub marca proprie Secutron.

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
125 evaluare