5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  info@secutek.ro       Transport si plata        Totul despre cumparaturi       Blog

Vizor de ușă digital Wi-Fi Eques Mini 3S

transport gratuit
Vizor de ușă digital Wi-Fi Eques Mini 3S

Vizor de ușă digital WiFi cu unghi de vizualizare de 180°, ecran tactil LCD de 4,3", detectare a mișcării, iluminare IR, telecomandă prin intermediul aplicației mobile și suport pentru card de memorie de până la 128 GB.    mai multe

Preț per 1 bucăți incl. TVA: 1 195,00 Lei
Preț per 1 bucăți fără TVA: 1 004,20 Lei
Transport gratuit
Mai mult de 5 buc în stoc
Timpul de expediere: în 24 de ore
Producător: Eques Eques
Codul produsului: DK19-N

Specialist în domeniu de peste 10 ani

 Cel mai mare sortiment de tehnologii de spionaj

 Dezvoltare proprie și producție personalizată

Descriere

Vizor de ușă digital Wi-Fi Eques Mini 3S

Vizorul de ușă digital Wi-Fi Eques Mini 3S este următoarea generație a modelului de mare succes VEIU Mini 2. Dispozitivul combină caracteristicile de securitate cu o utilizare flexibilă și ușor de utilizat. După cum sugerează și numele, acest vizor de ușă digital are o conexiune Wi-Fi care îi permite să fie controlat de la distanță prin intermediul aplicației mobile. Aceasta este disponibilă gratuit pentru telefoanele mobile cu sisteme de operare Android și iOS. 

Dispozitivul, ca și versiunea sa anterioară, este format dintr-o parte interioară - monitorul, o parte exterioară - unitatea de cameră și un suport pentru ușă. Unitatea exterioară modernă (vizor) include o sonerie integrată și o cameră mică de înaltă calitate de 2 MP care captează în rezoluție FULL HD 1080P, un senzor de mișcare PIR, o lumină de noapte cu infraroșu, un microfon, un difuzor și un buton de sonerie. În interior, dispune de un ecran tactil IPS LCD color clar de 4,3", un buton de control, un conector MicroUSB pentru încărcare și un slot pentru card SD pentru stocarea imaginilor sau a înregistrărilor video. Are un conector USB-C în partea de jos pentru conectarea la o unitate foto. Unitatea internă (ecranul) se află pe partea interioară a ușii și poate fi îndepărtată în mod convenabil de pe suport în orice moment, de exemplu pentru încărcare.

Caracteristici cheie:

  • cameră într-o vizetă digitală cu un unghi larg de vizualizare de 180° pe orizontală și 75° pe verticală.
  • ecran tactil LCD clar de 4,3" cu o rezoluție de 480x272px
  • meniu în limba engleză,cehă și poloneză
  • senzor de mișcare PIR pentru detectarea mișcării cu sensibilitate reglabilă (detectare a mișcării la 120° la o distanță de 3 metri)
  • iluminator IR pentru vizibilitate pe timp de noapte
  • până la 30 de zile în modul stand-by
  • suport pentru card de memorie microSD de până la 128 GB
  • control Wi-Fi prin intermediul aplicației mobile pentru Android (versiunea 5.0 și versiunile ulterioare) și iOS (versiunea 9.0 și versiunile ulterioare)

Alte funcții și caracteristici:

  • model: VEIU Mini 3S (A30)
  • rezoluție a camerei de 2,0 MP (streaming video Full HD)
  • transmisie audio bidirecțională prin intermediul aplicațiilor mobile pentru comunicarea cu vizitatorul
  • baterie reîncărcabilă încorporată cu o capacitate de 5000mAh
  • memorie internă încorporată de 500kB
  • Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n 2,4 GHz
  • temperatura și umiditatea de funcționare: -20°C ~ 50°C / 20% ~ 75%.
  • material: plastic ABS / aliaj de zinc
  • sursă de alimentare: DC 5V/2A
  • buton de sonerie cu iluminare de fundal reglabilă
  • potrivit pentru uși cu o grosime de 35 - 110 mm
  • diametrul orificiului de montare: 18 - 58 mm
  • dimensiunile și greutatea monitorului: 115 x 89 x 28 mm, 245 g
  • dimensiunile și greutatea camerei: 63 x 18 mm diametru, 115 g
  • design elegant de culoare gri

Conexiune imediată cu vizitatorul

Datorită conexiunii Wi-Fi, aplicația Eques de pe smartphone este activată în momentul în care soneria sună și puteți vedea imaginea vizitatorului și puteți comunica cu acesta în ambele direcții în același timp. Datorită senzorului PIR, soneria permite, de asemenea, monitorizarea continuă a zonei din fața ușii dvs. și trimite notificări către aplicația mobilă Eques în cazul în care este detectată o mișcare nedorită. Aplicația este disponibilă gratuit pentru sistemele de operare Android și iOS.

Configurare si operare simplă

Configurarea dispozitivului este, de asemenea, foarte ușoară datorită ecranului tactil color de 4,3". Afișajul este activat convenabil cu ajutorul butonului "Menu", iar apoi puteți atinge pur și simplu pentru a seta parametrii necesari.
De asemenea, setările pot fi efectuate de la distanță direct în aplicația Eques. Prin urmare, puteți modifica parametrii în orice moment și de oriunde.

Înregistrare automată la sonerie si PIR

Atunci când butonul soneriei este apăsat sau când este detectată mișcare în afara ușii, se realizează automat o înregistrare, iar utilizatorul este anunțat printr-o notificare în aplicație. Optica camerei se mândrește cu un unghi de vizualizare de 180°, astfel încât aveți o imagine de ansamblu largă asupra persoanei care se află la ușa dvs. În plus, designul camerei face imposibilă observarea în apartament prin optică, așa cum este posibil în cazul vizoarelor de ușă convenționale. Astfel, puteți decide în mod discret dacă doriți să mergeți la vizitator pentru a deschide ușa, să faceți o înregistrare sau să comunicați cu acesta de la distanță prin intermediul aplicației, în cadrul unei transmisii vocale bidirecționale.
Aplicația permite astfel o comunicare sigură fără a fi nevoie să deschideți ușa, ceea ce este foarte de dorit dacă acasă se află un copil mic sau o persoană în vârstă.

Stocare locală pe cardul SD și de asemenea în cloud

Pentru stocarea imaginilor este prevăzută o memorie externă, cu suport pentru un card de memorie MicroSD de până la 128 GB. În același timp, imaginile și videoclipurile (max. 10 secunde) sunt stocate timp de 5 zile în cloud storage, de unde le puteți descărca pe smatrphone. Pe dispozitivul dvs. de pe cardul SD, imaginile și videoclipurile sunt întotdeauna stocate în lungime totală și pot fi vizualizate pe PC.

Bateria si sistemul de gestionare a bateriei

Capota este echipată cu o baterie încorporată cu litiu de 5.000 mAh, cu o durată de așteptare de până la 30 de zile. Bateria se reîncarcă prin intermediul interfeței MicroUSB. Pentru a o reîncărca se poate utiliza un adaptor (recomandat 5 V / 2 A) sau o sursă de rezervă (bancă de alimentare).
Un sistem de gestionare a bateriei (BMS) este o tehnologie concepută pentru a supraveghea un pachet de baterii, care este un ansamblu de celule de baterii dispuse electric într-o configurație de tip rând x coloană pentru a furniza o gamă țintă de tensiune și curent pe o perioadă de timp specificată, în condițiile unor scenarii de încărcare preconizate.

Confidențialitate

Designul camerei previne privirea în casă prin optică, așa cum este posibil în cazul vizoarelor convenționale pentru uși. Astfel, puteți decide în mod discret dacă deschideți ușa pentru un vizitator, dacă îl înregistrați sau dacă comunicați cu acesta de la distanță prin transmisie vocală bidirecțională.

Funcții de alarmă și de detectarea a mișcării

Dacă senzorul de mișcare de pe partea exterioară a dispozitivului de cameră detectează orice activitate în afara ușii, vizorul va face o fotografie sau o înregistrare video și veți fi notificat cu privire la eveniment. Această funcție vă permite să vă apărați împotriva "spionilor" și să controlați accesul persoanelor nedorite la copiii sau bătrânii dvs.

Instalarea ușoară

Datorită designului său inteligent, dispozitivul poate fi instalat pe aproape orice ușă, iar instalarea în sine nu durează mai mult de 10 minute, fără a fi nevoie de unelte speciale sau de modificări laborioase și costisitoare ale ușii.
Un orificiu standard (18-58 mm) pentru vizor este filetat prin cablul FPC, iar o conexiune cu șuruburi între suport și camera externă fixează vizorul pe ușă. Monitorul este apoi pur și simplu introdus în suport, iar monitorul și unitatea de cameră externă sunt interconectate prin intermediul noului conector USB-C.
Tot ceea ce aveți nevoie pentru a monta vizorul digital, inclusiv elementele de fixare, se găsește în interiorul fiecărui pachet.

Împerechere ușoară și comunicare WI-FI la distanță

Vizorul utilizează rețeaua Wi-Fi de acasă pentru a transmite imagini video către telefonul mobil, asigurând o transmisie video rapidă și sigură. Dispozitivul acceptă doar banda Wi-Fi de 2,4 GHz. Pentru a împerechea dispozitivul cu aplicația mobilă, descărcați și instalați aplicația Eques, care poate fi descărcată gratuit din Play Store sau App Store. Împerecherea dispozitivului cu aplicația este simplă și se face prin recuperarea unui cod QR generat.

Conținutul pachetului:

  • monitor LCD pentru interior
  • cameră externă (vizor)
  • cablu USB
  • suport
  • șuruburi pentru montare
  • manual de utilizare
Înștiințare:
Cardul de memorie micro SD nu este inclus.

Parametri

Caracteristici speciale Senzor PIR
Metoda de comunicare WiFi pentru conexiune locală
Rezoluția Full HD (1920x1080px)
Durata de viață a bateriei 10 - 30 de zile
Metoda de alimentare cu energie electrică de la baterie (încorporată sau încorporată)
Compatibilitate telefon mobil, afișaj personalizat
Metoda de înregistrare Card de memorie, Aplicații mobile, Cloud
Utilizare pentru Facilitarea vederii în fața ușii, Registrul vizitelor, Înregistrarea persoanelor care se deplasează în fața ușii
Aplicație Eques
Capacitatea maximă a cardului de memorie 128GB
Unghiul de vedere 180°
Numărul de clopote 1
WiFi Da, EEE802.11 b/g/n 2,4 GHz
Sonerie de ușă integrată Da
Înregistrare video Da
Efectuarea de fotografii Da
Senzor PIR Da
Rezoluția camerei 2,0 MPx CMOS
Lățimea ușii compatibile 35 - 110 mm
Dimensiunea LCD 4,3"
Rezoluția afișajului 480x272 px
Iluminare IR Da (1x diodă infraroșu)
Putere Baterie cu litiu 5000 mAh
Greutate aparat foto 115g / monitor 245g
Dimensiuni diametrul camerei 63 x 18 mm / monitor 115 x 89 x 28 mm

Comparatia vizorurilor de usa in tabel.

MODEL

Fotografie

Detectie miscare

Sonerie  

Vedere nocturna

  Privire discreta

WiFi

Intercom  Alimentare  Pretul
SF-DD1 4xAAA $
SF-550 interní $
Eques VEIU mini 2

interní

5000 mAh

$$$
Eques VEIU Pro

interní

10 000 mAh

$$$$
Secutek SKI-DF2MP178

5V 

micro USB

$$
Secutek SKI-ID158

5V

micro USB

$$$
Secutek SKI-ID158IP2MPW2

5V

micro USB

$$$
Informații despre instrucțiuni în limba romina.
Salvăm pădurile și nu tipărim manuale standard. Cu toate acestea, le puteți descărca instructiunile rominesti din „Anexa”. În același timp, puteți găsi o mulțime de sfaturi și trucuri în secțiunea Sfaturi tehnice.
Искате доставка на стоки до България? Вижте Дигитална Wi-Fi шпионка за врата Eques Mini 3S
¿Quiere entregar productos en España? Echa un vistazo Mirilla digital Wi-Fi Eques Mini 3S
Vuoi consegnare la merce in Italia? Dai un'occhiata Spioncino Wi-Fi per porta digitale Eques Mini 3S
Eques Mini 3S digitalno kukalo za vrata Wi-Fi
Chcesz dostarczyć towar do Polski? Patrzeć na Eques Mini 3S wizjer cyfrowy Wi-Fi
Sie möchten Waren nach Deutschland liefern? Werfen Sie einen Blick auf Eques Mini 3S digitales WiFi-Türguckloch
Chcete zboží doručit do České republiky? Podívejte se na Digitální dveřní Wi-Fi kukátko Eques Mini 3S
Chcete tovar doručiť na Slovensko? Pozrite sa na Digitálne dverové Wi-Fi kukátko Eques Mini 3S
Sie möchten Waren nach Österreich liefern? Werfen Sie einen Blick auf Eques Mini 3S digitales WiFi-Türguckloch
Szeretne árut szállítani Magyarországra? Nézze meg a Eques Mini 3S digitális Wi-Fi ajtókukucskáló

Produse

Categorii de bunuri

Filtre

Contact

Programul de lucru

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Cea mai largă ofertă

Peste 5000 de produse

 

 

 

Producție la comandă

De la proiectare la realizare

Livrare discretă

Fără date despre eshop

​Specialist în domeniu

Mai mult de 10 ani în industrie

Livrarea produselor
Calitatea comunicării
Calitatea e-shopului
96 %
dintre clienții noștri au fost mulțumiți de achiziționare pe www.secutek.ro
153 evaluare